Interpretare vis în care vezi o strângere de mână

0
307

Dacă te întrebi de ce unii oameni visează o strângere de mână, sau care ar putea fi explicația acestui vis, poți afla răspunsul în cele ce urmează. Trebuie însă să dai atenție la câteva aspecte și anume la modul cum te-ai simțit în acel moment, dacă era o strângere prietenoasă sau nu, dacă ți-a transmis un sentiment confortabil și cald, sau din contră, a indus o stare de neliniște ori ceva nefiresc, rece, de neacceptat.

O strângere de mână, în vis, poate fi în diferite moduri:

  • Dacă este slabă, asta poate sugera că vei întâlni o persoană falsă.
  • Dacă este puternică, atunci visul prezice lucruri pozitive în viitor. Acest vis semnifică și faptul că un prieten bun te va vizita în curând, iar comunicarea cu el va fi una destul de plăcută.

În general, o strângere de mână în vis simbolizează realizarea unor afaceri cu succes, ori sfârșitul ostilității cu anumite persoane, mai multă odihnă și atenție pentru cineva drag, de sex opus.

O strângere de mână în vis poate avea multiple semnificații, în funcție de contextul și emoțiile asociate în vis. Acest gest simbolizează adesea un acord, o înțelegere reciprocă sau începutul unei noi relații sau colaborări. O strângere de mână fermă poate reflecta încrederea și respectul, în timp ce una slabă poate sugera nesiguranță sau reticență în a accepta o nouă situație sau relație.

În plus, acest gest poate indica nevoia de a te reconecta cu o parte a ta sau cu ceilalți, subliniind importanța relațiilor și a comunicării deschise. Reflectând asupra persoanei cu care ai strâns mâna și a circumstanțelor din vis, poți obține indicii despre cum să navighezi relațiile tale în viața de veghe, fie că este vorba de îmbunătățirea conexiunilor existente sau de deschiderea către noi oportunități de colaborare.

Visele în care apare o strângere de mână pot avea și alte semnificații. Iată câteva dintre acestea:

  • Dacă o femeie visează o strângere de mână cu un bărbat, este semn că va cunoaște un om bun, care o va ajuta mai târziu să avanseze în carieră. Acest vis poate fi și semn de odihnă excelentă.
  • Dacă o femeie dă mâna cu un bărbat, care este celebru, este semn că va avea succes în compania unor persoane de sex opus.
  • Visul în care o femeie căsătorită dă mâna cu un bărbat, prezice că ea va fi curtată de un alt om, necunoscut și foarte insistent.
  • Visul în care dai palma cu cineva se referă la frustrări, nervi, stări tensionate.
  • Dacă un bărbat visează o strângere de mână cu o altă persoană, este posibil să participe în viața reală la un eveniment de divertisment care îi va aduce faimă și succes, iar din cauza asta se va confrunta și cu invidie din partea unor prieteni.
  • Dacă visezi că dai mâna cu o persoană înaltă, semnifică faptul că vei avea parte de supărare și conflict cu un rival.
  • Dacă visezi că dai mâna cu o persoană scundă, este semn de bunătate și cordialitate din partea cuiva.
  • Dacă apare o strângere de mână în vis, poate fi semn de dragoste. Acest gest prezice încheierea unui contract sub jurământul iubirii, o împăcare între dușmani sau cu o persoană dragă. Poate fi vorba și despre încheierea unui acord comercial, de afaceri.
  • O strângere de mână cu un dușman în vis, este semn că în viața reală te vei împăca cu un om dificil, rezultatul depinde de modul în care acționezi și te comporți față de el.
  • O strângere de mână cu o rudă în vis arată anumite probleme create de o planificare rea și inutilă. Visul prezice faptul că planul nu se va îndeplini și deci trebuie să schimbi cât mai curând proiectele realizate deja.
  • Dacă strângerea de mână din vis este cu o persoană care a decedat, este semn de boală sau de pierdere a bunăstării în viață. Dacă în vis vezi un om care nu mai este printre cei vii, dar nu dai mâna cu el, înseamnă că vei afla în viața reală o serie de vești neașteptate. Un vis cu un mort prezice în general o situație dificilă de viață, deci necesitatea de a căuta o cale de ieșire din acea situație.
  • O persoană care visează că a dat mâna cu un om decedat, semnifică și faptul că îi este dor de acel om și că este bucuroasă să-l vadă măcar în vis.
  • Visul în care dai mâna cu un om mort dar necunoscut în vis este semn că sunt vremuri grele și nu este bine să ai încredere în nimeni, pentru că în general oamenii nu sunt dispuși să te ajute la greu.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi un portret

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.