Acasă Diverse vise interpretate Interpretarea viselor în care apar diverse cifre sau numere

Interpretarea viselor în care apar diverse cifre sau numere

0
341
vise in care apar cifre si numere

Poate nu ai fost niciodată priceput la calcule matematice și nici nu ai de-a face cu numerele în activitatea de zi cu zi, dar este posibil ca în visele pe care le ai de-a lungul nopții sau poate chiar în timpul unui somn de amiază, să îți apară anumite cifre sau numere. Acestea îți rămân impregnate în minte și îți crează o întreagă controversă care nu te lasă în pace până ce nu dezlegi misterul de la mijloc. Dacă ai ținut vreodată cont de numerologie și de semnificațiile unor numere precum vârsta sau o anumită dată, e posibil să fi tras deja anumite concluzii.

Multe persoane cred că este de rău augur să viseze cifra 0, pentru că o asociază cu nimicul, cu pierderea și senzația de neîmplinire. Într-adevăr, un zero e ca un portofel gol, abia cumpărat și care așteaptă să simtă ceva greutate. Dar ceea ce trebuie să faci în loc să dezvolți noi teorii ale nulității e să te gândești cât de mult înseamnă dacă zerourile apar după o altă cifră. Chiar și unul singur e mult. Prin urmare, gândește-te că visul îți poate spune de fapt că ești de mare ajutor pentru ceilalți, că ai contribuit la binele lor în multe dăți și vei aduce un aport considerabil la o activitate pe care cineva o va întreprinde într-una din zilele următoare. Zerourile sunt energie multiplicată.

Dar cum ai putea ajunge la o concluzie atunci când două cifre diferite sunt în visul tău și ai senzația că una a apărut undeva pe la miezul nopții și cealaltă mai spre dimineață? Este mai simplu decât crezi. Începe să faci combinații. De exemplu, dacă era vorba despre 1 și 2, le amesteci și obții astfel 12. Acesta este numărul puterii divine, susține totodată o mulțime de teorii universale și îl poți vedea în partea de sus a oricărui ceas de mână sau orologiu. Reprezintă în același timp ora prânzului și miezul nopții. Având în vedere toate aceste aspecte și întregul scenariu al visului tău, poți găsi cu siguranță sensul pe care îl cauți.

Pe de altă parte, dacă te gândești la 21, lucrurile iau o altă întorsătură. În practica spirituală și terapeutică, acesta este numărul acceptării. Orice schimbare majoră are nevoie de 21 de zile pentru a se realiza pe deplin. De asemenea, 21 este cealaltă variantă de nume a jocului cunoscut ca blackjack, comun în cazinouri. Tehnica de joc nu este foarte complicată, jucătorul care are suma cărților sale 21 sau cel mai apropiat de 21, iese învingător. Este ușor să tragi o concluzie având aceste informații la îndemână. Poate vei avea succes într-o activitate în care te vei implica sau vei uimi pe toată lumea cu încrederea în forțele proprii.

Citește și:  Interpretare vis în care mănânci pere

ceas vechi cu sonerie

Si cifra 3 prevestește că lucrurile vor merge fix așa cum ți-ai plănuit. Vei beneficia de anumite lucruri pe care le așteptai de mult timp. Poate în visul tău luai masa cu o anumită persoană la un restaurant, iar la primirea notei de plată, ai observat că aceasta conținea un număr mare de cifra 3. Ei bine, e posibil ca partenerul din vis să îți poată fi de ajutor în ceva ce ai de rezolvat și orele de somn să-ți fi arătat calea spre el.

Cifra 4 se referă la stabilitate și poate chiar la rutină. În formularea acestui principiu se pornește de la faptul că există 4 anotimpuri care se perindă unul după altul în climatul temperat-continental, pe care îl are și țara noastră. Acestea fiind spuse, poate ar fi indicat să mai ieși din când din cercul în care te învârți. Țintește spre 5, care e mai mult decât o notă de trecere; înseamnă aventură și schimbare, alinierea propriilor acțiuni cu ascultarea instinctelor.

Un 6 îți spune că trebuie să te apreciezi mai mult și să îți impui să gândești pozitiv. 7 este strâns legat de oportunități și de depășirea așteptărilor celorlalți, pe când 8 e simbolul abundenței și al prosperității. Forma acestei cifre poate sugera oarecum repetiția, dar mai mult decât atât e general acceptată ca reprezentând infinitul.

Cifra 9, cea care conduce toate cifrele și precede standardul de reușită, 10, este în corelație cu empatia și compasiunea. Analizează-ți propriile atuuri și împărtășește din cunoștințele pe care le-ai acumulat, dar nu uita de țelurile setate pentru tine.

Știind semnificația fiecărei cifre în parte, le poți folosi precum piesele unui puzzle și să pătrunzi în tainele imaginației tale din timpul stării Delta și a somnului REM. Orice detaliu din visul avut poate ajuta la descifrare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.