Interpretare vis în care mergi prin ploaie

0
2409

Ploaia în vis înseamnă că ești vulnerabil în realitate și lipsit de apărare. Visul arată că este bine să fii atent la oamenii pe care îi cunoști și care își impun rapid prietenia. Trebuie să fii atent la prieteni falși, la oameni care au vorba dulce și par fermecători.

Plimbările prin ploaie în vis pot varia de la reconfortante la neliniștitoare. În funcție de context și de emoțiile pe care le resimți, aceste vise pot servi ca o oglindă pentru starea ta interioară. Uneori, ploaia din vis poate chiar să indice nevoia de curățire sau de revigorare emoțională.

Dacă te-ai întrebat ce alte simboluri apar frecvent în visele cu ploaie, poate ai remarcat prezența unei haine de ploaie. Ce ar putea semnifica aceasta? Pentru a afla mai multe, te invităm să citești articolul nostru despre interpretarea visului în care vezi o haină de ploaie.

Interpretarea viselor în care mergi la plimbare prin ploaie: Plimbarea prin ploaie în vis înseamnă, în general, schimbare, însă contextul poate să-i ofere visului diverse semnificații, ca de exemplu:

  • Dacă visezi că te plimbi prin ploaie, arată că ești un om care nu ratezi niciodată vreo ocazie de a te distra. Visul prezice că în curând vei merge la o petrecere, unde trebuie să fii atent să nu bei mult alcool.
  • Dacă visezi ca bărbat că te plimbi prin ploaie cu o fată, înseamnă că vei avea parte de schimbări drastice. Este posibil ca acestea să-ți afecteze și relația de dragoste și situația financiară.
  • Pentru o fată care visează că se plimbă prin ploaie cu un bărbat, visul poate arăta că va întâlni un patron bogat care o va ajuta să-și schimbe viața și obiectivele.

Dacă visezi că te-ai oprit în ploaie și îți amintești cum stropii cădeau pe corpul tău, înseamnă că vei avea parte de oameni bârfitori, care îți sunt dușmani. Visul te avertizează că trebuie să fii atent, să te ferești de astfel de oameni.

Citește și:  Interpretare vis în care ești în natură cu cortul și plouă

Ploaia din vis prezice bucurie sau întristare, ea indică de fapt starea interioară a omului. Se spune că ploaia în vis curăță mintea de gânduri negative.

Dacă visezi că dansezi în ploaie, vara, înseamnă bucurie și seninătate.

Dacă visezi că mergi prin baltă, arată că vei primi vestea mult așteptată, care are legătură cu munca. Probabil vei fi promovat sau îți va crește salariul. Acest vis arată că ai depus mult efort să ai succes la job și deci, succesul l-ai meritat.

Interpretarea viselor în care mergi pe timp de furtună: Furtuna în vis se explică astfel:

  • Dacă visezi că vezi un fulger aprins de la fereastră și urmărești cum se desfășoară furtuna, denotă că în realitate vei fi martor la un conflict între anumite persoane; dacă vei fi nevoit să te implici în dispută, trebuie să adopți o poziție neutră.
  • Dacă visezi o ploaie cu grindină, dar ești protejat de o umbrelă, înseamnă că vei avea un necaz cu superiorii tăi. O femeie care are un asemenea vis, arată că ea evită să-și asume responsabilitatea pentru faptele și acțiunile sale.
  • Dacă visezi că mergi pe o vreme cu furtună și vânt puternic, înseamnă că ai capacitatea de a te schimba, de a te adapta la diferite situații.
  • Dacă un bărbat visează că merge pe furtună și nu se teme să se ude, arată că este curajos și nu încearcă să se eschiveze niciodată. El are planuri și obiective clare și este capabil să le pună în aplicare cu succes, fără ajutorul altor oameni.

Înainte de a interpreta un vis este important să-ți amintești toate detaliile. De pildă, poate fi un vis în care vremea se schimbă brusc de la o stare la alta, sau un vis în care plouă cu sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.