Interpretare vis în care vezi cum se fac vrăji, farmece sau vrăjitorii

0
23405
Interpretare vis in care vezi cum se fac vraji

Interpretarea viselor în care vezi cum se fac vrăji, farmece sau vrăjitorii se referă la fapte injuste și la minciuni, decepții și oameni vicleni, face referire la posibilitatea de a te înșela cu ceva foarte grav.

Dacă visezi cum se fac vrăji, farmece și vrăjitorii, atunci în realitate poți să te aștepți la persoane care vor încerca să te ademenească cu fel de fel de lucruri, aroganță, viclenie, minciuni bine ticluite, situații înșelătoare, depravare, imoralitate, decepție mare, dezamăgire față de cineva, denaturare gravă a adevărului, te vei confrunta cu oameni lipsiți de scrupule, situații incerte, vei asista la ceva care o să te incite.

vrajitoare

În același timp o să te înfioare, fapte injuste la care o să asisti sau care o să fie făcute împotriva ta, vei descoperi dușmanii noi, o să vezi din timp capcana pe care ți-au pus-o alții, reprezintă o avertizare către tine, posibilă denaturare a unor acțiuni care merg foarte bine în momentul de față.

Visul în care vezi cum se fac vrăji, farmece sau vrăjitorii ar putea să reprezinte instanțe mai fericite în care o să fii pe fază la anumite discuții între terțe persoane și o să înțelegi anumite lucruri ascunse, o să îți dai seama de limbajul codificat al cuiva, împrejurări destul de stranii, o să vezi lucruri care o să te șocheze sau care o să te lumineze în mare măsură, vorbe foarte grele, blesteme și lucruri necurate.

Visul este un semn să te depărtezi de anumite persoane care se ocupă cu lucruri necurate, să te depărtezi de cei ce lucrează fărădelegea, curățarea ființei. Trebuie să începi un proces de curățare a vieții tale de toate aspectele neclare și care atârnă ca un balast.

Dacă visezi cum se fac vrăji, farmece și vrăjitorii, atunci s-ar putea ca relația ta sentimentală să fie în pericol. Nu este bazată pe sentimente curate, cineva dintre voi ascunde lucruri urâte, lucruri ascunse și aflate în umbră vor ieși la suprafață în curând. Cineva, probabil o persoană din neamul tău, o să-și dea arama pe față în curând.

Citește și:  Interpretare vis în care găsești o Biblie în așternutul tău

Un prieten te minte, cineva te fură la bani, piedici puse în calea ta de către personaje dușmanoase și foarte viclene, tentații foarte mari și cărora îți este foarte greu să le rezisti. O să ai niște probleme care o să te pună în încurcătură.

Persoană foarte inteligentă, însă care nu este orientată pozitiv, limbaj dublu, neînțelegere, infatuare, parvenitism.

vrajitori

Visul în care vezi cum se fac vrăji, farmece sau vrăjitorii ar putea în alte situații să ilustreze un mod original și aproape ireal în care o să pui la punct o treabă sau un plan, întărirea psihicului prin asimilare de cunoștințe ezoterice, o să fii atras(ă) de practici oculte, o să-ți dezvăluie cineva un secret foarte important, mai ales dacă în vis îți apare o carte, atunci este posibil să începi să te interesezi foarte mult de științele ezoterice.

Ajungi la o înțelegere superioară în ceea ce te privește pe tine sau lumea din jurul tău, începi să înțelegi altfel viața – într-un mod mult mai subtil și mai complex. Îți vei face cunoștințe foarte interesante, de la care vei învăța o grămadă de lucruri.

Dacă visezi cum se fac vrăji, farmece și vrăjitorii, atunci s-ar putea ca în realitate să-ți dezvolți foarte mult o latură pragmatică a personalității și să o îmbini destul de frumos cu natura ta psihică.

O să reușești să-ți construiești un echilibru destul de stabil între minte și trup, între partea spirituală și cea materială. O să îți deschizi noi orizonturi până acum nebănuite, putere nebănuită pe care o accesezi, ajutor misterios pe care îl primești.

Este important de știut că aceste vise pot avea nuanțe diferite în funcție de contextul și de detaliile pe care le-ai observat. De exemplu, vrăjile pozitive ar putea sugera că te simți în control, în timp ce vrăjile negative ar putea semnifica anxietate sau frică.

Dacă în visul tău apare și o vrăjitoare, simbolismul poate fi și mai profund. Pentru a înțelege mai bine, îți recomandăm să citești și articolul nostru despre interpretarea viselor cu vrăjitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.