Interpretare vis în care apare un strigoi

1
7160
Interpretare vis in care apare un strigoi

Interpretarea viselor în care apare un strigoi are de-a face, de cele mai multe ori, cu atașamentul de lucruri perimate sau negative, influența nefastă.

Strigoii în vise adesea semnifică temeri interioare, regrete sau aspecte ale trecutului care ne bântuie. Aceste entități nocturne pot simboliza sentimente de vinovăție sau aspecte pe care le-am reprimat și care acum caută recunoaștere.

De asemenea, strigoii pot fi văzuți ca un avertisment sau ca o reprezentare a lucrurilor neterminate. Dacă visezi la entități supranaturale, s-ar putea să te intereseze și interpretarea viselor în care apare o fantomă. Fantomele, la fel ca strigoii, pot fi legate de trecut și de aspecte ale vieții noastre pe care nu am reușit să le închidem.

fantoma

Dacă visezi că apare un strigoi, atunci se poate ca în realitate să existe o rămășiță emoțională care te duce cu gândul la trecut, o fostă relație amoroasă care te ține înapoi în timp și pe care nu ai reușit să o dezvolți așa cum doreai, amintiri neplăcute care încă te macină, amintiri dureroase, păreri de rău după ce ai pierdut ceva, gânduri de care nu mai scapi și care îți provoacă anxietate.

Dacă visezi că apare un strigoi, înseamnă că te vei întâlni iarăși cu o situație din trecut cu care ai mai avut de-a face și care te-a marcat într-un mod nu prea plăcut, astfel încât acum, ori de câte ori ai impresia sau simți că s-ar mai putea repeta, intri într-o stare de agitație și neliniște. Ceva te framântă, piedici nevăzute cu care interferezi ocazional sau ciclic, fobie față de o persoană pe care o consideri în subconștientul tău malefică, ești superstițios(oasă) până cazi în extremă.

Visul în care apare un strigoi în fața ta și te bântuie ar putea la fel de bine să reprezinte un purtător de mesaj important pentru tine. Ar trebui să vezi și alte detalii din vis care ar conduce la o astfel de idee: cineva te sabotează, cineva îți pune piedici în cale fără să-ți dai seama, practici oculte în preajma ta, cineva lucrează energetic asupra ta.

Citește și:  Interpretare vis în care vrei să strigi după ajutor și nu ai voce

Dacă atmosfera din vis are o încărcătură sumbră și te afectează emoțional puternic, se poate să fie vorba în realitate, într-adevăr, de magie neagră, blestem, descântece necurate. Cineva te urăște atât de mult, încât nu are liniște până nu îți face viața un calvar.

strigoi

Dacă visezi că îți apare un strigoi fără să existe o atmosferă sinistră, ci doar o întâmplare ca oricare alta, atunci s-ar putea să existe un pericol în proximitatea ta. Obișnuințe de care nu te desparți și care îți distrug munca sau liniștea din familie, aspecte rele ce afectează relația ta de dragoste. Ai vrea probabil să renunți definitiv la ceva, însă nu ești sigur(a) că faci bine, și este cazul să apelezi la o persoană apropiată și de încredere cu care să te sfătuiești în problemele intime.

Visul în care îți apare un strigoi urât și agresiv simbolizează sentimente apăsătoare sau chiar ură pe care le ai față de cineva nevinovat, și această stare de lucruri s-ar putea întoarce împotriva ta în curând. Faci sau repeți o eroare la nesfârșit și nu îți dai încă seama ce este. Atitudine nepotrivită față de o situație, nu reușești să treci un test de viață, nu înveți din greșeli.

Dacă visezi că apare un strigoi, este posibil ca în viața reală să te pășească o afecțiune sau boală mai grea, și încă nu ești conștient(a) de treaba asta. Nu te împaci cu un gând, nu ești de acord în ruptul capului cu o decizie care s-a luat și care te privește și pe tine, nu ești mulțumit(a) deloc cu situația ta.

1 COMENTARIU

  1. Dap din păcate are dreptate articolul..la mine e vorba de magie neagră și e făcută de mătușa mea….lol dacă de multe ori coșmarul e la casa aia…..dacă mă poate ajuta cineva datim un mesaj vă rog!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.