Interpretare vis în care ești pedepsit prin metodele din copilărie

0
173
Interpretare vis in care esti pedepsit prin metodele din copilarie

Interpretarea viselor în care ești pedepsit prin metodele din copilărie reflectă unele avertismente din partea cuiva, însă în sensul pozitiv și benefic. Aceste vise denotă o responsabilitate precară în ceea ce faci sau uneori pot ilustra și neglijențe pe care le vei repeta.

Visul în care ești pedepsit prin metodele din copilărie poate fi un semn al confruntării cu sentimente și experiențe nerezolvate din trecut. Acest tip de vis poate reflecta traume sau emoții suprimate legate de modul în care ai fost tratat în copilărie. De asemenea, poate indica o luptă internă cu sentimentele de vinovăție sau rușine, sau poate fi o expresie a autocriticii severe și a standardelor ridicate pe care ți le impui.

Visul în care ești pedepsit prin metode copilărești se referă la faptul că vei avea posibilitatea de a te corecta în unele privințe, dar nu o vei lua prea în serios. O vei trata cu mare ușurință.

Pedeapsa în vis, sau faptul că ești pedepsit(ă), simbolizează o corecție sau chiar un beneficiu, o șansă de a face ceva mai bine, o timiditate exagerată față de ceva, iei la cunoștință ceva anume. Se referă și la o recompensă în alte cazuri. Faptul că metodele prin care ești pedepsit(ă) sunt din copilărie ar putea face aluzie la neseriozitate, la faptul că nu iei în serios ceea ce se întâmplă cu tine sau în jurul tău. Tratezi problemele cu dezinteres și superficialitate. Ai putea să avansezi într-o meserie sau într-o afacere, dar nu iei în serios avertismentele care îți parvin de la cunoscuți, colegi sau parteneri.

Visul semnifică și un avertisment în plan emoțional. Dacă visezi că perechea ta te pedepsește cu metode copilărești, atunci în realitate se poate să nu iei în serios avertismentele că ceva nu merge bine în relația voastră. Iubitul sau iubita îți va spune că este nevoie de o schimbare din partea ta, altfel este posibil să vi se destrame relația, dar nu o să acorzi prea mare atenție celor spuse.

Citește și:  Interpretare vis în care ești trezit de un telefon

pedepsit la scoala

La fel se aplică și în cazul în care visezi că un coleg sau șeful te pedepsește la serviciu din cauza unor greșeli impardonabile. În viața reală, s-ar putea să ai discuții în urma cărora ți se vor propune niște beneficii suplimentare, dar există în același timp și riscul să nu le iei în serios și să ai de pierdut din această cauză.

Dacă visezi că ești pedepsit(a) de părinții tăi prin metode din copilărie, atunci s-ar putea ca în curând să ai niște probleme în casă din cauza faptului că nu iei în serios atribuțiile pe care le ai, îți neglijezi familia sau nu ești atent(a) la ceea ce vor cu adevărat ceilalți membri.

Visul în care îți apare o persoană necunoscută care te pedepsește prin metode juvenile ar putea să ducă cu gândul la săvârșirea unor fapte copilărești pentru care cineva o să-ți atragă atenția în mod fugitiv.

În alte circumstanțe, asemenea vis ar putea să exprime un conflict interior pe care încă nu-l înțelegi așa cum se cuvine și tergiversezi la nesfârșit niște aspecte problematice cărora încă nu te-ai decis să le acorzi atenția cuvenită.

Dacă visezi că ești pedepsit în public prin metode din copilărie, atunci s-ar putea să te revolți în fața păreriilor celorlalți și să te încăpățânezi să păstrezi o atitudine diferită față de ceilalți. Este ca un fel de revoltă copilărească, chiar dacă nu ai dreptate, dar vrei să arăți celorlalți că și părerea ta contează, chiar dacă este diferită sau greșită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.