Interpretare vis în care urci multe trepte și ți-e greu

0
2281
Interpretare vis in care urci multe trepte si ti-e greu

Interpretarea viselor în care urci multe trepte se referă în general la avansări într-un domeniu sau în viață; ilustrează pașii calculați pe care îi faci sau îi vei face.

Dacă îți apar în vis mai multe trepte pe care urci, atunci în realitate ai o linie ascendentă într-o întreprindere particulară sau într-o activitate profesională; visul face trimitere în majoritatea cazurilor la situații în care o să reușești să depășești niște obstacole pentru a trece mai departe.

Visul în care urci mai multe trepte abrupte sugerează ideea unor pași mai dificili pe care o să îi faci în activitatea ta profesională; o să ai „hopuri”, însă se pare că o să depășești dificultățile până la urmă.

Mai interesantă este ipostaza în care pasesti pe niște trepte ce urcă în spirală; se spune că simbolizează un început foarte promițător și plin de împliniri.

Visul în care urci multe trepte de piatră este un semn ce prevestește greutăți mari care te vor impovăra peste măsură; va trebui să depui multă muncă și efort pentru a le depăși, însă în același timp sugerează o construcție durabilă, o realizare ce va rămâne în timp.

Dacă în vis îți apar în față trepte multe și urci fără să vezi capătul sau fără să ai vreo idee încotro te duc, înseamnă că în realitate îți este foarte greu să intuiești finalitatea unei activități; faci ce trebuie făcut mai mult din instinct și cu speranța că totul va fi bine; vei ajunge cumva acolo unde ți-ai propus.

extrem de multe trepte

Visul în care urci multe trepte și simți că ți-e greu poate simboliza lupta și eforturile tale în viața reală. Treptele pot reprezenta diverse obstacole sau provocări pe care le întâlnești în drumul tău spre atingerea obiectivelor personale sau profesionale. Dificultatea de a urca sugerează că poate te simți copleșit sau nesigur în fața acestor provocări. Este important să reflectezi la contextul visului și la sentimentele tale pentru a înțelege mai bine mesajul din spatele acestuia.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi auriu

În plan spiritual, treptele urcate denotă o înălțare sau o înțelegere a unor aspecte până acum neclare; visul te anunță că o să îți lămurești în curând unele concepte sau filozofii de viață care ți se păreau adevărate enigme.

Dacă în viața reală în ultima vreme te-ai chinuit să îți rezolvi problemele de natură materială sau ai mici nemulțumiri la serviciu, asemenea vis este un semn de speranță; ar trebui să te bucure, deoarece prevestește schimbarea în bine și ocazii norocoase; chiar și în cariera ta se vor întâmpla lucruri frumoase; te poți aștepta la o avansare sau o recunoaștere mai deosebită.

În general, urcatul treptelor ilustrează de fapt o schimbare în bine, etape trecute cu brio, pași metodiți și calculați; reflectă lucrul făcut organizat, pe etape; are mai mult de-a face cu gândirea logică și gândirea dinaintea faptei; visul denotă mai mult pragmatism decât lucruri întâmplătoare; tocmai de aceea este mai degrabă un mesager al reușitei bine calculate.

Dacă în vis îți apar niște trepte mai subțiri, din lemn de exemplu, atunci s-ar putea să nu stai prea bine la capitolul hotărâre; s-ar putea să eziți în multe situații, iar asta nu este un semn bun deloc; mai degrabă visul te anunță că poți comite greșeli din cauza unor simple ezitări și să se ducă de râpă tot ce ai planificat.

Dacă în vis îți apar multe trepte pe care le urci într-o clădire mare și luminoasă, este un semn foarte pozitiv; o să ai noroc și spor în ceea ce faci sau în ceea ce o să îți propui în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.