Interpretare vis în care te uiți la televizor și este o știre despre tine

0
1645
Interpretare vis in care te uiti la televizor si este o stire despre tine

Interpretarea viselor în care te uiți la televizor și este o știre despre tine reflectă, în linii mari, discuții sau păreri ușor eronate despre tine în cercul de prieteni sau cunoștințe.

Visul în care te vezi pe tine însuți la televizor, într-o știre, poate simboliza dorința ta de recunoaștere și validare socială. Acest scenariu oniric ar putea reflecta sentimente interioare legate de modul în care crezi că ești perceput de societate sau de cei din jur. Poate indica, de asemenea, o preocupare pentru imaginea de sine și pentru impactul pe care îl ai în lumea din jur.

Pe de altă parte, acest vis poate semnala și anxietăți legate de expunerea publică sau de teama de a fi judecat sau criticat de alții. Reflectând asupra contextului și emoțiilor din vis, poți obține o înțelegere mai profundă a modului în care aceste sentimente se manifestă în viața ta de zi cu zi.

Dacă visezi că te uiți la televizor și apare o știre despre tine, atunci în curând ar putea să apară vorbe neplăcute sau neadevărate despre tine.

Alteori se spune că asemenea vis dezvăluie un proces al gândirii, felul în care îți pui cap la cap lucrurile în subconștient; reflectă propria ta viziune despre ceea ce se întâmplă în jurul tău sau cu tine.

Dacă visezi că deschizi televizorul și apare o știre despre tine, atunci în realitate o să nimeri în mijlocul unor evenimente din care probabil nu o să ieși prea mândru(a); o să îți sifonezi statutul, cineva o să te ironizeze sau o să dezvăluie altora aspecte intime cu care nu te lauzi prea mult.

Televizorul în vis este o imagine în care se vede lumea sau percepția lumii despre tine; arată felul în care te percep alții. De notat cam ce notă are știrea pe care o vezi la televizor, căci cam în aceeași notă te văd alții pe tine în realitate.

Citește și:  Interpretare vis despre un solar sau un aparat de bronzat

auzi stiri despre tine

Dacă vezi o știre bună, atunci prietenii tăi vorbesc bine despre tine; dacă auzi o știre proastă la televizor, atunci cunoștințele au o părere cam proastă despre ceea ce faci în realitate.

Alteori, a privi la televizor reprezintă faptul că nu ești activ(a); privești viața cum trece pe lângă tine fără să interacționezi, văzând o știre despre tine implicând în acest caz șansa serioasă de a influența serios cursul unor evenimente.

În această ordine de idei, visul în care vezi o știre despre tine la televizor poate să ilustreze o viitoare acțiune de-a ta și impactul pe care o să-l aibă asupra celorlalți; tocmai de aceea este foarte important ce amănunte sau personaje apar în acea știre alături de tine sau măcar despre ce este vorba.

Alteori, un asemenea vis te anunță să te pregătești pentru a avea un rol anume în viața reală; într-o situație sau împrejurare, o să fii nevoit(a) să te implici sau ți se va cere să treci la treabă.

În multe alte cazuri, televizorul în vis nu reprezintă altceva decât o reluare a scenelor din viața reală; e ca un fel de reluare a anumitor secvențe puse într-o ordine anume aleasă de subconștientul tău; aspectul deosebit de relevant aici fiind reprezentat exact de ordinea pe care o alege partea subconștientă de a „releva” realitatea ta.

Într-o astfel de ipostază în care vezi o știre despre tine la televizor, se poate spune că îți alegi tu știrea pe care o auzi sau vezi, mai ales dacă visezi o știre bună; s-ar putea ca în taină să îți dorești celebritatea sau să îți dorești ca să știe lumea ce ai făcut. Se poate ca în realitate să ai speranțe de a primi o recunoaștere în legătură cu unele activități sau fapte de-ale tale, iar rezultatele întârzie să apară; în continuare rămâi în anonimitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.