Interpretare vis în care treci printr-un loc plin cu cadavre

0
7379
Interpretare vis in care treci printr-un loc plin cu cadavre

Interpretarea viselor în care treci printr-un loc plin cu cadavre se referă în primul rând la aspectele tale personale, atribute și lucruri pe care le-ai pierdut sau s-au diminuat atât de mult încât nu se mai remarcă în caracterul tău.

Visul în care treci printr-un loc plin cu cadavre poate simboliza confruntarea ta cu sfârșitul, cu pierderea sau cu transformarea. A vedea cadavre în visuri adesea reprezintă sfârșitul unei perioade, a unor idei sau relații. Poate indica, de asemenea, procesul de a te confrunta cu temerile legate de moarte sau de schimbările majore din viața ta.

Acest vis ar putea reflecta sentimentele tale de neliniște, anxietate sau nevoie de a accepta și a înțelege schimbările inevitabile. Reflectând la modul în care te simți și la reacțiile tale în timpul trecerii prin acest loc, poți obține o perspectivă mai clară asupra modului în care te raportezi la ideea de finalitate și transformare în viața ta reală.

Dacă visezi că treci printr-un loc plin cu cadavre și recunoști anumite trăsături la unele dintre ele, este posibil ca tocmai acele trăsături să evoce lipsa unui atribut sau a unei abilități personale pe care le-ai pierdut mai demult. De exemplu, dacă recunoști o cunoștință sau un prieten, înseamnă că îți pare foarte rău de o relație pe care ai distrus-o chiar tu.

În cazul în care sunt multe cadavre strânse la un loc și treci pe lângă ele, poate însemna pierderea contactului cu apropiații tăi, cu oamenii în general; te-ai retras în singurătate și nu mai comunici cu nimeni în sensul adevărat al cuvântului. Dacă vei observa printre ele o fata, înseamnă că vei rupe o relație amoroasă în curând.

Se poate întâmpla să le visezi în stare avansată de degradare și atunci există posibilitatea să primești o veste îmbucurătoare în legătură cu niște bani, mulți bani. De asemenea, se presupune că simbolizează o boală ce este pe sfârșite.

În majoritatea interpretărilor, asemenea scene prevestesc o viață bună și îndelungată, lipsa problemelor spinoase și înțelegere deplină în casă. Se mai spune că dacă te oprești și nu treci de cadavre, atunci vei primi multe oferte din partea persoanelor de sex opus, oferte de prietenie sau chiar căsătorie.

Citește și:  Interpretare vis în care îți moare câinele sau alt animal de companie

În unele tradiții se spune că a visa așa ceva reprezintă de fapt sentimentele tale suprimate, înseamnă că ai trecut sau vei trece printr-o criză sentimentală care te va inhiba. Dacă morții se află în fața ta, atunci va urma să se întâmple în curând, iar dacă treci mai departe și cadavrele rămân la spatele tău, atunci are legătură cu trecutul.

Indienii spun că acest gen de vis prevestește angajarea imprudentă într-o relație sau o afacere care îți va lăsa un gust amar. Dacă sunt îmbrăcate în haine negre, atunci este posibil să ai un deces în familie, ori mai multe decese într-o perioadă relativ scurtă. Pentru o fecioară, acest vis semnifică mult stres de pe urma unor informații confidențiale pe care le-a spus cui nu trebuia, sau le va spune în curând.

Dacă ești îndrăgostit(a) și visezi așa ceva, atunci este un semn de eșec în relație, nu o să îți poți ține promisiunile față de persoana iubită sau nu o să le țină față de tine persoana în cauză.

În afara de faptul că visul acesta este respingător și trezește un sentiment de silă totală, poate prevesti și anumite boli sau ghinioane repetate. De exemplu, în cazul în care vezi că se mișcă, deși știi foarte bine că sunt morți, atunci este posibil ca în viitorul apropiat să pățești niște ghinioane ciudate la intervale foarte mici de timp.

Se mai spune că nu sunt doar niște ghinioane simple, ci chiar se vor asemăna între ele prin faptul că se vor petrece în situații și în preajma unor personaje asemănătoare, având caracteristicile unor coincidențe stranii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.