Interpretare vis în care îți vezi umbrele într-o cameră cu lumânări aprinse

0
689
Interpretare vis in care iti vezi umbrele intr-o camera cu lumanari aprinse

Interpretarea visului în care îți vezi umbrele într-o cameră cu lumânări aprinse face trimitere la ajutoare nesperate din partea cuiva, înseamnă suport și susținere surprinzătoare de la persoane pe care nu le cunoști ori de la care nu te-ai fi așteptat niciodată.

Dacă visezi așa ceva arată în primul rând faptul că te afli într-o criză financiară serioasă, traversezi o perioadă din viața ta în care lipsurile și vitregiile și-au pus amprenta pe tine iar acum ai ajuns la un punct în care încerci cu disperare să găsești un răspuns sau o rezolvare spectaculoasă care să te scoată din postura incomodă în care te afli.

A vedea umbra ta pe pereți înseamnă un suport substanțial și surprinzător din partea cuiva, semnifică faptul că cineva știe despre situația în care te afli și va acționa în acest sens. Dacă lumânările din vis sunt aprinse și palpaie slab este un semn că ajutorul de care vei beneficia nu va fi oferit într-o singură zi sau dintr-o dată, îți va fi acordat treptat, în mici porții și exact atunci când ai mai mare nevoie de el.

Simbolizează în același timp o perioadă mai îndelungată în care primești un ajutor ponderat, în rații mici, exact cât trebuie și pentru ce trebuie. Dacă se întâmplă să visezi că lumânările din cameră ard puternic și cu flacără mare atunci este un semn că vei fi ajutat la modul cel mai serios și se pare că este vorba de un ajutor substanțial financiar sau de altă natură.

lumanari si umbre

Înseamnă că cineva cunoscut îți va face în curând o surpriză de proporții și te vei scoate din starea de mizerie în care te afli în prezent. Se poate întâmpla să vezi în vis cum lumânările sau o lumânare se stinge și atunci înseamnă că problemele tale sunt ca și rezolvate.

Dacă este să privim și din alt punct de vedere, acest gen de vis ar putea semnifica (referitor la umbrele pe care le vezi pe perete) părți interesante ale personalității tale. De exemplu, dacă în vis vei vedea că umbra ta se mișcă diferit față de corpul tău atunci este posibil să fii o persoană foarte ascunsă, o persoană care nu îi place să se expună sau să lase pe alții să vadă cum este în realitate.

Citește și:  Interpretare vis în care ajuți pe cineva să se descurce în viață

Reprezintă faptul că te ferești să îți arăți toate laturile personalității tale celorlalți, ai aspecte foarte ascunse și pe care nici nu ai de gând să le dezvălui altcuiva. Se mai poate întâmpla ca în vis să realizezi că umbra proiectată pe perete de la lumina lumânării să nu fie a ta, ci să reprezinte cu totul altă persoană.

În această situație poate să fie vorba de niște aspecte mai urâte ale caracterului tău de care ești foarte conștient(a) și pe care, în subconștient, le respingi cu tărie. Mai poate să fie vorba și de dedublarea personalității, o caracteristică foarte răspândită însă puțin cunoscută sau recunoscută public. Dacă vei vedea în vis cum îți dispare umbra de pe perete înseamnă că cineva te va abandona la greu, te va părăsi atunci când îți este mai dragă lumea.

Visul în care îți vezi umbrele într-o cameră iluminată de lumanări poate fi o experiență profund simbolică. Aceste umbre pot simboliza aspecte ascunse ale personalității sau ale subconștientului tău, care se manifestă într-un mod neașteptat. Lumina lumanărilor în vis sugerează că, chiar și în întuneric, există o sursă de lumină și călăuzire. Este important să acorzi atenție emoțiilor pe care le simți în vis față de aceste umbre – frică, curiozitate, sau poate chiar liniște. Aceste sentimente îți pot oferi indicii importante despre modul în care trebuie să te confrunți cu aspectele neexplorate ale sinelui tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.