Interpretare vis în care fugi de un vulcan care erupe

0
5796
Interpretare vis in care fugi de un vulcan care erupe

Interpretarea visului în care fugi de un vulcan care erupție reflectă o perioadă relativ scurtă în care ai rezolvat o problemă, ai pus capăt unei relații, ai renunțat la felul tău de a fi sau ai încetat să mai fii pasionat de ceva. În cazul acestui tip de vis, sunt importante aspectele secundare pe care le observi pe parcursul visului.

Un vulcan în erupție în vis poate reprezenta o forță internă sau exterioară pe care o percepi ca fiind de neoprit. E posibil să simți că anumite emoții sau situații din viața ta sunt pe punctul de a „erupe”, și acest vis poate fi un semnal de alarmă pentru a lua măsuri sau a te pregăti pentru posibile schimbări.

De asemenea, poate fi legat de anumite fricări sau tensiuni în viața de zi cu zi, care au acumulat și sunt gata să explodeze. Ca o completare la acest vis, te-ai gândit vreodată ce înseamnă să visezi doar lava fără erupția propriu-zisă? Simbolismul poate fi diferit și ar merita să explorezi această perspectivă.

vulcan

Dacă apar și alte personaje cunoscute, atunci înseamnă că este posibil să nu mai investești atât de mult sentiment în relațiile cu anumite persoane din anturajul tău sau chiar să rupi relații de prietenie care nu te duc nicăieri, care au devenit plictisitoare și anoste, din care nu știi cum să ieși. Uneori, acest vis mai simbolizează și răutăți din partea inamicilor tăi, pe care încerci să le eviți sau să nu le acorzi atâta atenție.

Dacă vulcanul erupe în vis și declanșează o scurgere de lavă, atunci este un semn pozitiv, anume că anumite resentimente și emoții negative pe care le ai de mult timp sunt pe cale să dispară. Dacă visezi că fugi din calea unui vulcan care erupție, mai simbolizează și faptul că încerci să eviți sentimente de ură din partea cuiva. Cineva este furios sau furioasă pe tine.

Citește și:  Interpretare vis în care uiți lucruri

Semnifică și multiple necazuri provocate de persoane care nu te prea au la inimă. Dacă se întâmplă să vezi figuri familiare, s-ar putea să ai certuri în casă, poți să ai discuții aprinse cu soția sau cu copiii, cu soacra sau socru, este un semn de confruntare de nivelul zero cu cineva. Acest vis mai simbolizează și o transformare în viața ta, care survine în urma unor acumulări de tensiune și care are ca urmare o detasare totală față de anumite stări sufletești sau situații care până mai ieri erau destul de fierbinți.

vulcan care erupe

Dacă nu ești căsătorit(a), acest vis prevestește o situație amoroasă fierbinte până la scântei pe care o să o ai cu partenerul – partenera – de viață. S-ar putea să indice și un sfârșit de relație de cuplu, asta în cazul în care deja ai o relație și nu merge prea bine. Dacă îl vezi doar fumegând în vis, este un semn destul de bun, deoarece arată faptul că niște probleme sentimentale vor fi discutate și rezolvate înainte de a se strânge prea multă tensiune.

Psihologic vorbind, acest vis ilustrează o situație puțin confuză și totodată încordată. E un semn că nu prea ești stăpân pe afacerile sau pe emoțiile tale, lucru care nu este deloc liniștitor, mai ales că există posibilitatea ca multe efecte negative să rezulte din lipsa controlului asupra forței distrugătoare a emoțiilor.

Semnifică o posibilă problemă pe care s-ar putea să o ai și are legătură directă cu cei din jurul tău, cu persoanele cu care ești în contact. Dacă în vis îți apare cum lava se scurge încet pe versanți, este un semn că, la un moment dat, o să ai o refulare nervoasă în prezența cuiva. Acest aspect este unul cât se poate de real, dar există și posibilitatea de a fi evitat în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.