Horoscop luna martie 2013 – zodia Rac

0
183
Horoscop luna martie 2013 – zodia Fecioara

Horoscop luna martie – iubire, cuplu, familie, zodia Rac 2013

Luna martie a anului 2013 va aduce nativilor din zodia Rac noi încercări. Martie este o lună agitată așa cum am arătat la toate zodiile până acum și cu siguranță nu îi va ocoli nici pe acești nativi. Configurația astrală care creează planul iubirii pentru această zodie este incredibil de frumoasă și dă naștere unui context favorabil pentru toți nativii.

Reflectând asupra anului 2013, este clar că zodia Rac a fost sub influența unor energii astrale puternice. Martie, în special, a adus o serie de momente de cotitură, cu aspecte planetare ce au influențat atât viața emoțională, cât și cea profesională a nativilor.

Chiar dacă este vorba despre nativii care au deja pe cineva, sunt căsătoriți sau trăiesc o poveste de iubire, chiar dacă este vorba despre cei singuri, întreaga luna martie a anului 2013 se arată cu un potențial deosebit de gingășie, de afecțiune și iubire exact așa cum și-ar dori nativii Rac să fie întreaga lor viață.

Pe de altă parte însă viața matrimonială și viața familială, pentru cei care au și copii, se arată a fi luminoasă, excelentă, de bun augur, se vor putea face planuri împreună, se va putea comunica de excepție.

Horoscop luna martie – iubire, cuplu, familie, zodia Rac 2013

În zilele de 8 și 15 martie a anului curent, zodia Rac pare să beneficieze și de un mare respect din partea familiei sau a celor apropiați. Ei se arată foarte impunători prin idei, vor fermeca prin intermediul principiilor. De altfel, nici nu este necesar să deschidă gura să spună prea multe pentru că cei din jur îi vor simți imediat și toate dorințele le vor fi satisfăcute.

Atentie insa în zilele de 3, 6 și 12 martie deoarece e posibil să nu vă simțiți în largul vostru sau nu aveți chef de cei din jur, ceea ce vă poate aduce puțină dizgrație. Încercați să vă temperați lipsa de chef și dorința de izolare sau să o faceți fără ca cei din jur să observe sau să vă simtă lipsa. E drept că fiecare are nevoie de clipe de singurătate adesea, însă luna martie nu este deloc luna în care trebuie să faceți așa ceva.

Încercați să profitați la maxim de tot ceea ce vi se oferă, pentru că vă veți gândi multă vreme la această perioadă. Pentru cei care sunt singuri și nefericiți sau se simt nefericiți din cauza singurătății, ii sfătuim să iasă cât mai mult alături de familie, de prieteni, de verișori sau de mătușe, de oricine, numai să-și facă drum afară. Luna martie le va aduce mult soare în suflet cu simple ieșiri în natură.

Și zilele de 21, 29 și 30 martie vă pot aduce de asemenea momente plăcute alături de cei dragi, poate chiar veți face mici excursii împreună, că tot e prima lună de primăvară. Însă nu e indicat să faceți prea multe planuri cu familia sau cu persoana iubită în zilele de  17, 27 și 31 martie pentru că iar nu veți avea starea necesară.

Dacă luna martie a anului 2013 vă aduce nativilor Rac foarte multă afecțiune atunci cu siguranță moralul lor va fi la maxim, însă tot aici mai e posibil să intervină și o mare durere sau melancolie deoarece iubirea aceasta primită vine de la distanță și impune un anumit dor, o anumită tristețe.

Pentru cei care au însă copii, luna martie este o lună foarte potrivită să se apropie de acestia și să devină mai uniți, deoarece cei mici nu se vor impotrivi chiar dacă sunt adolescenți. Pentru copiii din zodia Rac insa se pare ca vor avea nevoie în această luna de mai multă afecțiune.

Finante, cariera, contracte – luna martie – Rac 2013

Finante, cariera, contracte – luna martie – Rac 2013

Astrologia ne învață că fiecare lună vine cu propriile sale lecții și provocări. Pentru zodia Rac, Martie 2013 a fost o perioadă în care adaptabilitatea și sensibilitatea lor caracteristică au fost puse la încercare, oferind în același timp oportunități de creștere și evoluție personală.

Chiar dacă în majoritatea cazurilor se spune că iubirea e direct proporțională cu fericirea, se pare că niciodată nu este așa, mai ales pentru că de cele mai multe ori atunci când ai o familie, fericirea ei se întreține din punct de vedere financiar, mai ales când este vorba despre copii. În cazul Racilor, însă, luna martie a anului 2013 va aduce cu siguranță fericire și fără prea multe împliniri financiare, însă nu există motiv de îngrijorare pentru că, în sfârșit, viața lor devine interesantă și din acest punct de vedere.

Dacă tot este anul Sarpelui negru care induce starea de spiritualitate, nevoia de afecțiune, e posibil ca acești nativi să reușească să obțină tot ceea ce au nevoie prin iubire, prin felul lor gingaș și marinimos de a fi.

În cariera, luna martie aduce Racilor mult succes, mai ales acolo unde este vorba despre studii sau preocupări artistice. Luna martie este benefică mai ales celor care lucrează în domeniul cultural, în domeniul cercetărilor, turismului, învățământului și tot ceea ce ține de învățare, de îmbunătățirea cunoștințelor și de dezvoltarea aptitudinilor mentale.

Citește și:  Top 10 vise explicate

Majoritatea Racilor vor cunoaște în această perioadă o creștere simțitoare a stării intelectuale, ei vor fi creativi și vor beneficia de energie psihică. Desigur că și în cazul nativilor din zodia Balanță, și acești nativi se lasă influențați atunci când este vorba despre iubire, deci dacă lor le merge bine în relație sau acasă, atunci vor deborda de optimism și la locul de muncă.

Zilele foarte benefice ale lunii martie pentru a lua decizii în ceea ce privește cariera sau contractele noi pentru nativii din zodia Rac sunt zilele de 1, 4, 8 și 9 martie, zile în care se pare că totul se rezolvă de la sine.

Dacă doriți în această perioadă să vă schimbați locul de muncă sau să aplicați pentru anumite colaborări sau să cereți o mărire de salariu, atunci acestea sunt zile prielnice, iar ziua de 23 martie vă poate aduce chiar un mare succes. Totuși zilele de 2 martie, cât și intervalul de 5 – 7 martie, nu sunt tocmai indicate pentru astfel de decizii, mai ales pentru că nu aveți energia necesară sau entuziasmul care vă trebuie pentru a demonstra că meritati.

Totuși spre final de lună sau cel puțin în a doua jumătate a lunii martie, nativii din zodia Rac nu trebuie să își facă griji pentru avansare, pentru mărirea salariului sau cine știe ce probleme legate de bani. Vor avea motivație și vor avea stimulente foarte multe, însă trebuie să fie și puțin prudenți, pentru că e posibil ca cineva să le pună bețe în roate mai ales în data de 27 martie.

Ei trebuie să fie prudenți mai ales pentru că Marte intră în casa banilor și le dă din acea energie agitată specifică Berbecilor, care nu reușesc să fie fericiți până nu își văd scopul atins iar scopul lor nu va fi atins niciodată.

Racii nu trebuie să uite că ei totuși sunt firi temperate și se pot mulțumi cu ceea ce au. Luna martie vine astfel și către finalul ei, cu câteva momente de agitație, sau chiar zile întregi de tensiune, însă nu trebuie să vă panicati, aceasta este și vina lui Uranus care se pare că interacționează cu Marte iar cele două planete vă pun puțin inima pe jar și mintea la contribuție, încercând să vă facă mai luptători și mai activi.

Însă acest lucru poate să fie benefic, deoarece așa vă puteți motiva, chiar dacă etapa devine stresantă, chiar dacă perioada în sine, are ceva stres la mijloc sau vă simțiți copleșiți de situație, în cele din urmă totul va fi bine.

Sănătate și context social – luna martie – 2013 – zodia Rac

Sanatate si context social – luna martie – 2013 – zodia Rac

Starea de sănătate a nativilor Rac în luna martie a anului 2013 pare să fie puțin pusă la încercare. Ei nu sunt obișnuiți cu toată această agitație și e posibil să aibă anumite zile de declin, să fie puși la încercare, să aibă limite și să nu facă față. Însă dacă țin neapărat la realizările de la locul de muncă, atunci vor încerca să-și arate măreția necunoscută până acum, vor încerca să caute noi căi de a obține energie și de a ajunge la rezultatele dorite. Trebuie însă să fie foarte prudenți, sunt sensibili din punct de vedere emoțional, iar echilibrul lor fizic nu este nici acesta prea bun.

Indicat este să aibă grijă de alimentație și să caute metode de relaxare cerebrală, precum o lectură bună, un film relaxant, pictură, sau orice ține de creație, ei își pot relaxa foarte bine mintea prin intermediul artei. Pot citi, de exemplu, poezii, sau chiar fabule care îi pot amuza. Pentru copiii din zodia Rac este foarte important ca în această lună să fie alimentați corespunzător și să se aibă grijă la alimentație, ei au nevoie de mâncare nu neapărat consistentă, ci sănătoasă, trebuie ținuți sub observație să nu consume prea mult timp în fața calculatorului sau a televizorului.

Pentru nativii din zodia Rac care au o familie, este foarte indicat să aibă grijă cu abuzurile de orice fel, în special cu viciile. Este o lună bună în care vă puteți motiva să renunțați la fumat, la alcool sau poate chiar la anumite băuturi energizante, mai ales dacă vă simțiți dependenți de cofeină, de exemplu. Pe de altă parte, veți avea foarte multă energie în zile precum 8, 9 și 12 martie, veți deborda de entuziasm, iar în aceste zile puteți să profitați chiar să mergeți în mici excursii în natură alături de familie, de persoana iubită sau chiar alături de prieteni.

Zilele în care nu vă veți simți prea bine, având ca bază mici migrene sau dureri cauzate de oboseală, sunt zilele 1, 10, 14 și 26 martie, zile în care se pare că, dacă nu sunteți lăsați în ale voastre, vă puteți certa cu cei care nu vă dau pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.