Horoscop luna martie 2013 – zodia Berbec

0
69
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Berbec, luna martie a anului 2013 vine cu foarte multe realizări, mai ales pe plan amoros. Ei vor deborda de o energie incredibilă, vor avea o relație excelentă cu iubiții, cu partenerii de viață, în special pentru că este luna lor, luna Martie este luna iubirii pentru nativii din această zodie, ei vor avea mult noroc. Vor atrage și vor emana o energie sexuală incredibilă. Chiar la începutul lunii martie se pare că vor avea însă mici probleme cu familia, acestea se pot concretiza fie în certuri, fie în lipsa de înțelegere, fie în neutralitate, în neimplicare.

Martie 2013 a fost o perioadă semnificativă pentru mulți dintre noi, dar în special pentru zodia Berbec. Cu influențele planetare care și-au făcut simțită prezența, Berbecii au trăit momente de reflecție și reevaluare. Pe măsură ce ne amintim de aceste previziuni, putem compara cu evenimentele reale din viețile noastre și vedea cât de aproape sau departe au fost aceste predicții.

E posibil ca nativii Berbeci să fie prea ocupați cu alte treburi și să uite de familie, iar în cele din urmă să li se atragă atenția, ceea ce nu le va conveni. Totuși, în ziua de 4 martie, se pare că lucrurile își vor reveni la normal în casă, în sânul familiei, toate vor funcționa așa cum trebuie, deși se întrevăd mici probleme cu partenerul de viață, probabil aici din cauza neajunsurilor materiale.

Horoscop luna martie 2013 - zodia Berbec

În familie și în iubire mai apar însă probleme și în zilele de 8 martie, iar aici totul se poate pune în spatele oboselii cu care ați debutat în luna aceasta, iar în data de 10 martie se întrevăd niște probleme în căsnicie care pornesc din cauza că sunteți prea agitat la locul de muncă.

Dacă tensiunea își făcea simțită prezența până la această dată, atunci trebuie să știți că începând cu data de 13 martie lucrurile în familie se vor desfășura armonios, echilibrat, nu vor fi certuri și nu vor fi nici răutăți, nu veți avea lipsuri de natură sentimentală, chiar dacă spre finalul lunii mai apar mici conflicte, în special în ultima săptămână a lunii martie.

În ceea ce privește cariera, se pare că nativii din zodia Berbec vor avea un început bun în luna martie, ei se pot evidenția mai ales în grupurile de creativitate, artistice, se pot face mult mai apreciați sau pot fi promovați, însă trebuie să aibă grijă la cei din jur, la colegi în mod deosebi, deoarece vor atrage mânia ori răutatea acestora. În cazul în care primesc o ofertă, trebuie să o calculeze cu atenție măcar între zilele de 5 și 8 martie deoarece această perioadă nu prea le este favorabilă.

Dacă tot vor să ia o decizie în ceea ce privește munca, mai ales dacă aceasta este importantă, atunci cel mai bine este să aștepte până în data de 9 martie deoarece atunci vor fi trecute mai toate influențele nefaste. Zile favorabile pentru decizii în domeniul carierei mai sunt și în data de 13 martie, cât și în data de 18 martie, însă în perioada 19 martie până cel târziu 25 martie este bine să stea liniștiți fără să facă mari schimbări.

În această perioadă, nativii din zodia Berbec trebuie să-și vadă de activitățile de rutină, să aibă grijă de treburile pe care le fac cu ușurință, fără a pune bazele unor planuri prea mari. Spre finalul lunii, aceștia vor avea și clipe bune și rele, nimic ieșit din comun, nimic extravagant, însă îi va menține pe o linie de plutire benefică.

În ceea ce privește planul banilor, luna martie a anului 2013 va aduce nativilor din zodia Berbec mai multe realizări. Chiar dacă se spune că o carieră care te face fericit nu înseamnă neapărat că este și bănoasă, se pare că în cazul Berbecilor, cariera pe care aceștia și-au ales-o are și menirea de a-i face mai bogați, atât sufletește cât și material.

Dacă însă vor avea câștiguri mari la început de lună, e bine să nu se aventureze în zilele de 4, 6 sau 8 martie în cheltuieli, să fie temperați, deoarece investițiile în aceste zile nu se pot preconiza a fi prea bune.

La fel se poate vorbi și despre zilele din finalul lunii, în deosebi penultima zi a lunii martie care este posibil să aducă nativilor din zodia Berbec o serie de câștiguri care se vor risipi imediat, deci banii nu vor sta prea mult la ei, ori dimpotrivă se instalează o perioadă de nevoi, de venituri modeste și nativii trebuie să învețe să aștepte, să cunoască răbdarea și să nu uite că le-a fost și bine, iar în zilele de 25 și de 26 martie este posibil să li se solicite ajutorul într-o chestiune financiară.

Citește și:  Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Balanță

Ar face bine să nu refuze, să ofere tot ce au de oferit, deoarece recompensa va veni înzecită. Cu atât mai mult dacă este vorba despre ajutorul oferit unui prieten. Dacă însă vor să fie egoiști, este posibil ca astrele să se înfurie și să creeze un context nefavorabil. Acest lucru însă rămâne la latitudinea lor. Întâlnirile și călătoriile sunt favorabile pentru nativii din zodia Berbec, mai ales la mijlocul și către finalul acestei luni.

Este posibil ca ei să facă diverse planuri încă de la începutul lui martie 2013 pe care însă le vor finaliza abia la finalul acestei luni. Se pot preconiza o serie de călătorii în interes de serviciu începând cu data de 4 martie, iar dacă doriți totuși să vă respectați planurile de călătorie atunci este bine să le lăsați totul pentru mijlocul lunii, pentru când probabil veți avea mai mult timp, veți fi mai relaxați și mult mai odihniți, iar mintea va vă funcționa mai bine, deoarece nu veți mai fi supuși presiunilor și în plus veți avea nevoie să depuneți mai multă pasiune.

constelatie berbec

În toate această agitație se vor ivi și foarte multe întâlniri, veți avea parte de tot felul de colaborări, fie acasă, fie în deplasări, iar pentru cei care au un loc de muncă în domeniul media, publicitate, vânzări sau alte domenii ce țin de interacțiunea cu oamenii, atunci trebuie să se înarmeze cu mult tact, cu diplomatie și cu energie din plin deoarece mijlocul lunii, mai ales perioada de 17 până în 24 martie se declară foarte plină din acest punct de vedere, iar contactele pe care le veți stabili vă vor fi de folos și pe viitor.

În ceea ce privește sănătatea se pare că luna martie nu aduce mari schimbări cel puțin la începutul ei, e posibil să aveți un tonus bun, să nu aveți nevoie de nici un fel de vitamine sau de alte substanțe care să vă ajute să faceți față oboselii și ritmului agitat de viață.

Însă la fel de posibil e ca ziua de 6 martie să vă aducă mici dificultăți, o boală trecătoare, iar aici se poate vorbi despre o durere de cap, o durere de măsea, poate mâncați ceva ce n-ați mâncat de multă vreme și vă provocați singuri o indigestie. Însă aceasta va trece destul de repede chiar dacă va marca întreaga zi.

În alta ordine de idei sănătatea în luna martie nu prea va ridica mari probleme numai dacă vreți, numai în cazul în care vă încăpățânați să vă simțiți rău, pentru că altfel nu trebuie decât să vă bucurați de tot ceea ce vă înconjoară. Mai ales că luna martie, spre finalul ei este considerată a fi luna nativilor din zodia Berbec, nu aveți nici un motiv să vă stricați voia bună.

Dacă aveți planuri noi, e bine să le puneți în desfășurare în luna martie cel puțin în primele zile. Foarte benefice sunt zilele de 1 martie 2013 și de 4 martie 2013, bucurați-vă de puterea creatoare pe care o aveți și nu ezitați o clipă să o etalați.

Când privim înapoi la horoscopurile anterioare, avem șansa nu numai să evaluăm acuratețea lor, dar și să înțelegem mai bine evoluția noastră personală și influențele stelare care ne-au ghidat pașii. Redescoperirea horoscopului din martie 2013 pentru Berbec oferă o perspectivă unică asupra acestui drum.

Nu vă frustrați din cauza unor persoane care poate vă vor răul, încercați să profitați din plin de fiecare moment de bucurie și soare. În cazul în care simțiți nevoia de o pauză, atunci cel mai potrivit este să o programați în zilele de 18, 19 și 20 martie când astrele nu vă sunt tocmai favorabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.