Interpretare vis în care apare un ecuator

0
441
Interpretare vis in care apare un ecuator

Atunci când visezi un ecuator înseamnă că, de fapt, te cauți pe tine, dorești să te explorezi mai bine, să te cunoști din toate punctele de vedere, tocmai pentru a te putea întregi sufletește.

În cazul în care ai visat că traversezi ecuatorul, înseamnă că vei întâmpina dificultăți în rezolvarea unor probleme care implică partea financiară sau în care pot fi implicate și relațiile de rudenie sau relațiile amicale cu cei din jur.

Astfel că ecuatorul din vis reprezintă, de cele mai multe ori, o călătorie către spirit, către esență, lumea spirituală și toate zonele ei mistice. Nu trebuie să ignorăm nici faptul că aceasta este una destul de grea, motiv pentru care cei care visează ecuatorul au o personalitate foarte puternică și sunt oameni perseverenți.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi ecuatorul înseamnă că, în realitate, vrei să îți găsești locul în viață, în lume mai exact, vrei să faci parte dintr-o grupare socială, să te implici în multe activități care să conteze, să facă o diferență.

ecuator

Având în vedere că ecuatorul este un cerc imaginar realizat pe suprafața Pământului, prin acest lucru ne mai putem raporta și la ideea de perfecțiune, de întregire a eu-ului uman, de puterea de a căuta și de a obține ceva suprem, o desăvârșire totală a propriei individualități; tot aici mai putem încadra și faptul că cei care visează un ecuator sunt, de fapt, oameni plini de imaginație care pot trece dincolo de limitele vizibile ale materiei, naturii.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un castron

Însă lucrurile sunt mult mai complexe decât atât, deoarece ecuatorul din vis poate să reprezinte și o durere lumească care se naște din incapacitatea de atingere a absolutului, însă în acest caz se poate vorbi și de anumite temeri umane, de frustrări născute din imposibilitatea de a da un sens lumii înconjurătoare.

Tot aici mai putem adăuga și faptul că cei care visează adesea ecuatorul pot fi oameni aventurieri, avizi după cunoaștere, care iubesc necunoscutul și implicit noul, trăiesc într-o continuă luptă cu normele convenționale, cu tot ceea ce societatea din jurul lor le impune.

Însă dacă ar trebui să discutăm despre ecuator, probabil ar trebui să aprofundăm mai bine problema cunoașterii, deși visul nu este unul tocmai des, apare numai în visele unor oameni mai excentrici, cu o creativitate deosebit de ridicată, motiv pentru care ne rezumăm la aceste interpretări.

Puteți să mai consultați și simbolurile pentru cuvintele „linii”, „imaginație”, „ireal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.