Parfum pentru zodia Pești

0
639

Parfumul pentru zodia Pești trebuie să țină cont înainte de toate de necesitățile acestor nativi și de domeniile în care ei ar trebui să capete forțe. Nu trebuie să uităm că sunt ființe foarte alunecoase, sunt mereu misterioși, plini de vise, iar pentru asta le-ar trebui un parfum pe măsură.

Peștii, ca semn de apă, sunt profund legați de lumea emoțională și spirituală. Sunt deseori văzuți ca visători, cu o înclinație spre artistic și mistic. Acest lucru îi face să fie atrași de parfumurile care au un echilibru între dulceață și prospețime.

Notele de lavandă, mosc și orhidee sunt deseori populare în rândul Peștilor, reflectând tendința lor către introspecție și dorința de a fi în armonie cu mediul înconjurător.

Peștii se decid foarte greu atunci când vine vorba de alegeri și cel mai la îndemână pentru ei este mereu să aibă pe cineva care să le fie alături în momentul alegerilor.

În plus, ei au nevoie de forță fizică, iar pentru aceasta ar trebui să folosească cimbru, rozmarin și santal, au nevoie și de o stare fizică bună și psihică, mentală, au nevoie de armonie, de fericire și de pace; de asemenea, este foarte bună nucșoara, esența de trandafir și smirna.

Citește și:  Zodia Scorpion

Dacă acești nativi se vor simți oarecum vulnerabili în fața unor boli, atunci ar trebui să se folosească de esența de brad, de ienupar sau de levănțică.

Nativii care s-au născut sub acest aspect astral sunt de felul lor foarte visători, însă prietenoși și înțelegători, nu reușesc deloc să fie practici, adesea sunt comodși și sensibili, însă firea lor este impresionabilă. Oricât de misterioși ar fi ei tot sunt sociabili, mereu dispuși să se sacrifice pentru cei din jur și nu în ultimul rând modesti, dar plini de umor.

Au o fantezie bogată, ceea ce îi face să fie foarte visători, iar pentru toate acestea parfumurile potrivite sunt: parfumuri în a căror constituție intră arome de tutun, lemn, miere, parfumuri cu aromă de lotus, parfumuri din flori de portocal, parfumuri din flori sălbatice, din cocos, din nucă, din flori exotice și, nu în ultimul rând, foarte bun este și parfumul care miroase asemenea pielii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.