Parfum pentru zodia Berbec

0
483
Brad

Fiecare zodie are parfumul sau predestinat și mai mult decât atât, fiecare zodie are o aromă care o protejează, o calmează sau îi aduce noroc. Parfumul pentru zodia Berbec trebuie cu siguranță să fie încadrat în același context ca trăsăturile definitorii ale zodiei cu pricina, iar acesta simbolizează o taină ascunsă, fiind în esență chiar unul dintre cele cinci simțuri ale omului, care însă nu reprezintă pentru noi, în cele din urmă, decât o stare.

Din miros nu te poți hrăni, nu te poți alimenta, mirosul nu te face nici să te încălzești sau să tremuri și cu atât mai mult nu te face să îți dai seama ce gust are mâncarea din fața pe care ai vrea sau nu să o consumi, ori să-ți dea senzația de catifea pe care ar trebui să o simți la vederea unei bluze. Însă îți poate da o stare de bine, o stare de confort, sau dimpotrivă o agitație nefirească și un sentiment a tot ceea ce poate însemna disconfort.

Berbecul, guvernat de planeta Marte, este cunoscut pentru vitalitatea și pasiunea sa. Acest semn zodiacal, primul din zodiac, emanează o energie pură și indomabilă.

Atunci când vine vorba de parfum, Berbecul se înclină spre arome intense și captivante care pot răspunde spiritului lor avangardist. Fiind un semn de foc, nu este surprinzător că mulți Berbeci preferă note calde, picante sau chiar ambrate în parfumurile lor.

Totodată există și parfumuri care ne pot atrage ca și indivizi, însă pe care nu le putem purta, deoarece acelea sunt făcute ca să ne poată dezvolta simțurile, să ne poată trezi emoțiile dinlauntrul nostru și nu în ultimul rând ne ajută la comunicarea cu semenii, deoarece în cele din urmă cel mai mult contează între oameni stimulii pe care îi primesc unul de la altul, interacționând ulterior.

Aromele mai au rolul și de a ne aminti, de a ne transpune în alte realități, în alte timpuri, ajutându-ne astfel să trăim așa numitele senzații de deja-vu. Oricât de nefirești ni s-ar părea, acestea sunt chiar foarte reale și sentimentele pe care un parfum ni le provoacă spun totul, iar dacă reușim și să intrăm în tainele lui atunci putem spune că fiecare zi ne este încununată cu succes.

Parfumul pentru zodia Berbec este cel care conține cetină de brad. Este o aromă care face ca nativii din această zodie să se simtă vesnic tineri, să devină energici și să se liniștească atunci când este în combinație cu alte arome. Când au perioade negative, nativii născuți în zodia Berbec ar trebui să se învaluie cu arome de levănțică ori lavandă, acestea având un rol curativ asupra organismului și asupra psihicului, se pot folosi în aceeași ordine de idei și aromele de pelin sau de cimbru.

Citește și:  Cum seduci femeia Săgetător

O aromă care trebuie evitată de nativii acestei zodii este aroma de trandafir, deoarece ea este benefică lor numai pentru perioade chiar foarte lungi de ghinion și atunci trebuie folosită cu cap, deoarece poate ajuta foarte mult să își revină la starea normală, de liniște. Pentru bunăstare cât și pentru succes, Berbecii ar trebui să facă uz de aroma de santal, pe care o pot întâlni fie în parfumurile cosmetice, în amestec cu alte arome, fie o pot procura în esență tare, purtând-o în geantă sau în buzunar.

Toate aceste arome pot fi folosite într-o manieră mai discretă sau mai pronunțată, dar pentru relaxare, de exemplu, lavanda sau levănțica trebuie folosite în cantități moderate, deoarece în caz contrar indivizii vor fi predispuși la somnolență, având în vedere că acestea au rol de calmare foarte puternică.

Cimbrul sau pelinul pot fi folosite ori prin plante naturale, mai exact să lăsați descoperite câteva crenguțe din aceste ierburi, la uscat într-un colț aerisit, ori să le aveți la îndemână sub forma de lumânări, desigur dacă găsiți lumânări cu aromă de cimbru sau de pelin.

Cimbru

Cimbrul este o plantă foarte cunoscută pentru proprietățile sale curative atunci când este consumată ca atare, în ceaiuri sau în alimente. Poate să remedieze problemele cardiovasculare și nu în ultimul rând poate să elimine nevrozele, să amelioreze durerile de cap ori de tâmplă.

Tocmai pentru zodia Berbec, acest parfum este potrivit, având în vedere că nativii sunt, de regulă, ființe foarte energice care se consumă exagerat de mult și care mereu au parte de confruntări. În urma unei eliberări mari de energie, pot apărea și așa-numitele migrene, iar pelinul este perfect pentru calmarea lor. Pentru cei care lucrează într-un mediu mai puțin agitat, pentru o stare de bine, este indicat să poarte în încăperea lor o lumânare cu aromă de levănțică ori să aibă bețișoare parfumate.

Aroma de trandafir trebuie folosită, așa cum am mai spus, numai în cazuri extreme și să se rezume la o anumită perioadă pentru un tratament continuu. Ca să poată fi cât mai energici, mai ales atunci când folosesc un mijloc de transport în comun, când merg cu mașina personală sau cu mașina altcuiva, este necesar să folosească arome pentru purificarea aerului, deoarece în caz contrar Berbecii se vor simți îngheșuiți în mirosul de mașină, în aerul rarefiat, devenind agitați, iar în acest caz cea mai indicată este aroma de cetină de brad, care va da cele mai benefice rezultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.