Interpretare vis în care apare o seringă

0
8413
Interpretare vis în care apare o seringă

Atunci când visezi o seringă, înseamnă că vei avea o boală gravă, iar în cazul în care visezi că ți se face o injecție cu seringa, înseamnă că vei fi urât de cei din jur din cauza faptelor tale și din cauza comportamentului neadecvat.

Seringa, în general, este un semn că starea ta de sănătate se va înrăutăți și că vei avea parte de multă neliniște și griji în viață.

Însă ea mai poate fi interpretată și din punct de vedere sexual, având în vedere forma ei; poate să facă referire la organul sexual masculin, iar în cazul în care apare în visele femeilor, seringa prevestește numai necazuri sexuale, probleme de ordin sentimental; iar atunci când apare în visele bărbaților, înseamnă că aceștia vor avea numai de pierdut în relațiile lor amoroase.

seringa

Un vis cu o seringă poate fi, de asemenea, o reprezentare a nevoii tale de a te elibera de ceva ce îți cauzează durere sau disconfort. Poate că te afli într-o situație sau o relație care îți provoacă suferință, iar visul tău este un mod de a-ți exprima dorința de a te elibera de acea situație.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un barometru

De asemenea, poate fi vorba despre o sugestie a subconștientului tău că trebuie să îți abordezi problemele sau să te confrunți cu anumite emoții pe care le-ai evitat. Seringa din vis poate fi un semn că trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru propriile acțiuni și să te ocupi de consecințele acestora.

Analizează cu atenție contextul în care a apărut seringa în visul tău și emoțiile pe care le-ai simțit. Aceste detalii te pot ajuta să descifrezi mai bine ce îți transmite subconștientul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.