Interpretare vis în care apare dictare

0
510
Interpretare vis in care apare dictare

Interpretarea viselor în care apare o dictare, indiferent de persoana care o face, pornește clar de la ideea de a conduce, de a guverna sau pur și simplu de a da ordine.

Desigur, interpretările sunt mult mai multe, deoarece atunci când un copil mic visează că i se dă o dictare și este panicat, este posibil ca el să fie doar speriat de micii lucrări de control de la școală, de extemporale și alte verificări.

Aici visul este mai mult de manieră indusă, psihologică, însă dacă un adult visează că i se dă o dictare de către o persoană mai în vârstă, acea persoană poate să fie șeful de la locul de muncă sau poate să fie un coleg care îi este superior și îi dă anumite ordine, îi trasează anumite sarcini.

Pe de altă parte, dacă visezi că persoana care îți dă o dictare este de sex feminin, înseamnă că cel care îți arată drumul în viață sau care are stăpânire deplină asupra ta și a faptelor tale este o persoană care aparține sexului frumos.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un psiholog / psihoterapeut / psihiatru

dupa dictare

Aici putem vorbi de mama din viața unui copil sau de iubita din viața unui bărbat, ori chiar de colega sau prietena. Ideea care se conturează însă este tot cea de șefie, de stăpânire absolută, de control.

Mai putem spune și că dacă visezi că șeful îți dă o dictare la locul de muncă, înseamnă că vei avea parte de noi responsabilități sau că pur și simplu veți purta o discuție importantă în care trebuie să reliefezi ceva anume.

Visele în care apare actul de dictare pot simboliza comunicarea și exprimarea. Dictarea în vis poate sugera că ești într-o poziție de autoritate și de control asupra modului în care informațiile sunt transmise și înțelese.

Pe de altă parte, poate reprezenta și sentimentul de a fi controlat sau de a nu avea voce în exprimarea propriilor gânduri. Aceste vise pot fi o reflectare a modului în care te simți în legătură cu autoritatea și comunicarea în viața ta de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.