Interpretare vis în care îți vezi reflexia în oglindă sau apar multe oglinzi

0
2809
Interpretare vis in care iti vezi reflexia in oglinda sau apar multe oglinzi

Interpretarea viselor în care îți vezi reflexia în oglindă sau apar multe oglinzi se referă la faptul că trebuie să te uiți la „sinele” tău cu mai multă luare aminte sau o personalitate foarte complexă.

Dacă visezi că îți vezi reflexia într-o oglindă, atunci normal ar fi nevoie să dai mai multă atenție vocilor tale interioare, îți suprimi aspecte care, în loc să fie ținute în stare forțată la un nivel scăzut sau uitate, dimpotrivă, ar trebui să ți le cultivi, să le scoți în evidență.

Visele cu oglinde și reflectarea propriei persoane pot avea o multitudine de interpretări. Acestea pot reflecta modul în care te percepi pe tine însuți sau modul în care crezi că ești perceput de alții. Ar putea, de asemenea, să fie o reflectare a ceea ce nu vrei să vezi sau să recunoști în tine.

Trebuie să te uiți la tine bine de tot și să încerci să îți dai seama ce ar trebui să corectezi, cum ți-ar place ție să te vadă ceilalți, o scurtă introspecție, o analiză amănunțită a ceea ce ești cu adevărat. În oglindă se reflectă exact așa cum este sufletul tău sau așa cum sunt gândurile tale, un moment foarte bun de a observa defectele pe care le ai sau ce anume ai vrea să devii în viitor, o posibilă veste în curând.

Cât de clară este reflexia ta în vis? Dacă visezi că te vezi în oglindă și nu ești tu, acesta poate avea semnificații diferite. Pentru a înțelege mai bine acest tip de vis, îți recomandăm să citești articolul despre interpretarea visului în care te vezi în oglindă și nu ești tu.

Visul în care îți vezi reflexia într-o oglindă mai poate să semnifice și persoane necinstite lângă tine. Dacă observi că imaginea ta este distorsionată, atunci nu este un semn bun, este posibil să primești o boală sau să te superi foarte tare, te va necăji cineva sau ceva. O să urmeze tristețe și amărăciune, greutăți care te încojoară, ai o mică dezorientare, o mică decepție.

Nu vezi ce este real în jurul tău, ceva te împiedică să vezi realitatea așa cum este ea, acordă-ți mai multă atenție, căci s-ar putea să superi pe cineva. O persoană nu este de acord cu tine și nu poate să ți-o spună în față, te preocupa foarte mult ceea ce spun alții despre tine, trebuie să te confrunți cu un aspect al sinelui.

Citește și:  Interpretare vis în care ești mireasă și sala de nuntă e goală

Dacă visezi că îți vezi reflexia într-o oglindă, atunci s-ar putea să fie nevoie să ai o confruntare cu cineva. În tine se duce o luptă în baza unor idei sau gânduri contrare, te lupți cu tine însuți, treci prin momente mai grele și nu prea știi cum să procedezi pentru a scăpa mai ușor.

reflexie in oglinda

Nu îți dai seama încă în ce loc zace problema care nu îți dă pace. Dacă apar mai multe oglinzi, atunci cu atât mai mult, personalitatea ta este împărțită și fiecare parte trage într-o alta direcție.

Lumea are păreri împărțite despre tine, ești o personalitate care nici nu place exagerat și nici nu deranjează pe nimeni, dar în mod sigur naște fel de fel de vorbe și incită. Ai o personalitate diversificată.

Visul în care apar mai multe oglinzi ar putea să fie un semn că ai mai multe fețe în funcție de situație, lumea te observă din multe puncte de vedere și te evaluează separat în funcție de diferite aspecte, personalitate dublă sau triplă.

În alte cazuri, mai poate simboliza și percepția pe care o ai tu despre ceva, o percepție stratificată, foarte exactă și pe obiect. Analizezi fiecare lucru ca într-un laborator, descoperi lucruri noi despre alții sau despre tine, începi să îți analizezi fiecare colțișor al minții, ori mai poate să reflecte o căutare, la propriu, a unei soluții în diverse planuri ale realității, legăturile dintre conștientul și subconștientul tău, foarte multă imaginație.

Dacă visezi că apar mai multe oglinzi și te uiți în fiecare, văzând chipuri diferite sau ușor diferite de cum arăți în realitate, atunci poate să semnifice diversele ipostaze sau „realități” la care trebuie sau o să trebuiască să te raportezi în curând.

O să treci prin diferite ipostaze sau teste, perioadă mai încâlcită în care o să-ți fie destul de greu să te dumirești în problemele tale personale, situații care alternează rapid și te schimbă sau îți schimbi tu rapid atitudinea și comportamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.