Interpretare vis în care apari alături de diferiți politicieni

0
1656
Interpretare vis in care apari alaturi de diferiti politicieni

Interpretarea viselor în care apareți alături de diferiți politicieni se referă la atracția necugetată de a adera la idei nefondate pe realitate, contraste puternice și duplicitate.

Dacă visezi că apareți alături de diferiți politicieni, atunci este foarte probabil să ai gânduri diferite despre același subiect. Ești nestatornic(a) în gândire sau în sentimente, nu îți bazezi ideile și vorbele pe lucruri reale. Ai impresia că cineva o să te creadă în ceea ce spui. Ești tentat(a) să înșeli pe cineva sau să minti. În același timp, la fel de bine se poate să te afli în preajma unor persoane foarte dubioase și care caută doar să te epateze cu vorbe frumoase și bine alese. Ai grijă la presupusii prieteni sau la persoanele care exercită asupra ta o mare influență.

Visul în care apareți alături de diferiți politicieni la un eveniment mai special ar putea să reprezinte o tentație majoră de a te preface în fața cuiva, dorințe ascunse de a reuși, ești tentat(a) să păcălești pe cineva, promisiuni nerespectate de către o persoană și care te vor întrista foarte mult. E o pierdere inutilă de timp pe care o vei petrece în compania cuiva, risipă inutilă de energie, vorbe multe și goale, forme fără fond. Există un mic pericol de a adopta poziții sau atitudini care îți vor aduce doar pagube. Te atrage imaginea și puterea celor care conduc, dezamăgire.

Visul în care apareți alături de diferiți politicieni duce imediat cu gândul la înșelătorie și la infatuare. În acest sens, ar putea să fie posibilă o încercare nereușită din partea ta de a străluci la un eveniment oarecare. Vrei să îți creezi o imagine în lume, tânjești după o admiratie trecătoare și fragilă. Nu îți stă mintea momentan la lucruri serioase, ai îndoieli uneori vis-a-vis de persoanele cu care intri în contact. Afaceri mizere și dubioase, lipsă de viziune per ansamblu, neînțelegere față de ceva, persoane care nu te înțeleg prea bine ce vrei să spui. Trebuie să dai dovadă de mai multă concizie și claritate în exprimare.

doi politicieni

Visul în care apareți alături de diferiți politicieni poate reflecta propriile aspirații de putere, influență sau dorința de a fi recunoscut în sfera publică. Politicienii în vis pot simboliza autoritatea, puterea de decizie sau chiar manipularea. Dacă în vis te simți confortabil alături de acești politicieni, acesta poate fi un semn al dorinței tale de a atinge un statut mai înalt sau de a avea un impact mai mare asupra comunității tale. Pe de altă parte, dacă te simți intimidat sau neliniștit, visul ar putea reflecta temerile sau îngrijorările tale legate de autoritate și putere.

Citește și:  Interpretare vis în care încerci să te adăpostești de un uragan

Dacă visezi că te afli printre diferiți politicieni, atunci o să te scalzi în ape cam tulburi în perioada următoare. Se pare că o să te trezești în mijlocul unor dispute sau, mai bine spus, în vâltoarea unor evenimente care te vor dezorienta puțin. Nu vei înțelege prea mare lucru și vei asista la o confruntare publică de idei. Cu toate acestea, nu te lăsa amăgit(a) de nimeni cu acea ocazie și nu te lăsa atras(a) în nicio afacere asupra căreia ai suspiciuni, indiferent cât de atrăgătoare poate să pară la început. S-ar putea să fie vorba de o iubire înșelătoare, indecizie și manipulare, iar vei avea de-a face cu persoane foarte labile.

Visul în care apareți alături de diferiți politicieni care există și în realitate ar putea să simbolizeze, într-o oarecare măsură, niște tulburări sociale care te vor afecta cel puțin emoțional. Ar putea fi vorba de schimbări politice în țară, mișcări sociale, schimbări structurale de anvergură în orașul tău sau în țară. Poate fi legat și de persoane cu influență care pot avea un impact în viața ta, dar te neliniștește acest lucru pentru că nu prea ai încredere. Poate să indice stagnare și discuții interminabile, minciuni sau trădare.

Dacă visezi că apari alături de diferiți politicieni, atunci este posibil ca, în realitate, să îți dorești un loc de muncă din care să îți poți exercita influența asupra celorlalți, dorința de a avea un cuvânt de spus și setea de putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.