Interpretare vis în care abia puteai merge, aveai un mers greoi

0
4532
Interpretare vis in care abia puteai merge, aveai un mers greoi

Interpretarea viselor în care abia puteai merge, aveai un mers greoi, reflectă de regulă greutatea cu care o să-ți atingi anumite țeluri, greutăți care te pun în dificultate.

Visul în care abia poți să mergi simbolizează împotmolire în ceva, aspecte care te trag înapoi, ceva îți îngreunează foarte mult avansarea într-o treabă sau într-un proiect. Îți dorești foarte mult să realizezi ceva în scurt timp și nu ai posibilitatea, ezitări asupra lucrurilor pe care le ai de făcut, lipsă de încredere uneori, ai dubii față de ceva sau chiar ai dori să te îndepărtezi de unele aspecte spre care te impinge viața sau cineva.

abia poti merge

Un mers greoi în vis poate reprezenta sentimentul că ești împovărat sau reținut în viața de zi cu zi. Acesta poate indica obstacole sau dificultăți pe care le percepi în drumul tău. Este posibil să te simți blocat sau să ai sentimentul că ceva te împiedică să avansezi așa cum ți-ai dori.

Asemenea vise sunt adesea reflexii ale situațiilor din viața reală în care te simți constrâns sau limitat. Pe de altă parte, visul poate fi privit și în contextul mai general al mersului în vise. Mersul, ca acțiune în sine, are multe nuanțe și interpretări în lumea onirică

Dacă visezi că ai un mers greoi și abia poți să mergi spre cineva, atunci există posibilitatea să nu ai prea mare încredere în acea persoană, îți este antipatică. În realitate, chiar nutrești sentimente frumoase față de persoana respectivă, însă nu reușești să ajungi la ea, atunci s-ar putea să ai dificultăți de comunicare sau nu reușești să te faci înțeles(ă) față de persoana în cauză.

Visul în care ai un mers greoi și abia poți să te miști în dorința de a ajunge acasă la tine, ar putea să fie un semn că nu îți găsești liniștea nici în propria casă. Ceva te tulbură în problemele casnice, nu găsești înțelegere în familie. Ai vrea să pleci altundeva, însă te țin în loc afacerile gospodăriei. Ai nevoie de un ajutor, să nu îți fie rușine să ceri ajutorul cuiva, căci o să-l primești cu sinceritate.

Citește și:  Interpretare vis în care apare fund

Visul în care te miști foarte greoi în strădania de a te îndepărta de niște persoane pe care le interpretezi ca negative în vis ar putea să semnifice dependența de cineva, o dependență care deja te-a obosit și nu ți mai creează decât disconfort și probleme. Vrei să te desprinzi de influența nefastă a cuiva din anturajul tău sau dorești să scapi de posesivitatea exagerată a cuiva. Nu îți mai dorești o relație de care încerci să fugi, dar nu poți încă.

mers greoi

Dacă visezi că vrei să te îndepărtezi de o catastrofă naturală, însă mersul îți este foarte greoi, atunci se poate ca în viața reală să simți plutind în aer pericolul unui scandal sau al unei prăbușiri financiare. În orice caz, ar putea să fie vorba de schimbări dramatice care te-ar indispune total. Încerci să te ferești de schimbări pe care nu le înțelegi încă sau schimbări care îți vor afecta destul de profund statutul tău profesional sau social.

Visul în care ai un mers greoi încercând să ajungi la un lucru pe care îl dorești foarte mult simbolizează lipsa șanselor de a avea acel lucru. Încă nu ești pe deplin(indreptatit) să ai lucrul respectiv. Ar putea să fie vorba și de un loc de muncă sau de o afacere pe care ai dori neapărat să o ai, însă soarta îți este deocamdată vitregă.

Dacă visezi că mersul îți este greoi și abia poți să te miști, reflectă faptul că ai o teamă incertă față de ceva sau cineva, depinde ce alte amănunte mai apar. Timp nepotrivit pentru a face ceva, lipsă de perspectivă sau siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.