Interpretare vis în care pici într-o fântână

0
5529
Interpretare vis in care pici intr-o fantana

Interpretarea viselor în care cazi într-o fântână se referă la posibile dezechilibre emoționale, dificultăți în relația amoroasă sau în alte legături de prietenie, sau poate reflecta o decizie bruscă pe care o vei lua într-o problemă importantă.

Dacă visezi că cazi într-o fântână, atunci se poate ca în realitate să ai griji materiale urgente și să te zbați din răsputeri să le rezolvi în cel mai scurt timp. De asemenea, acest vis poate să anunțe și încurcături financiare neașteptate.

Visul în care apare o fântână poate simboliza un venit bănesc neașteptat, însă faptul că cazi în ea ar putea să anunțe că vei risipi rapid banii și nu vei apuca să savurezi pe deplin plăcerea oferită de ei.

fantana

Visul în care cazi într-o fântână adâncă poate prevesti și căderea într-un păcat. Ai putea fi atras sau atrasă într-o îndeletnicire ispititoare, ai putea cădea în capcana cuiva sau poți cădea în ispitirea plăcerilor și rătăcire.

Fântâna în vis simbolizează abundanța, bogăția, traiul fericit, căsătoria reușită; semnifică plăcerea adevărată și izvorul tuturor bunătăților, atâta timp cât este folosită cu cumpătare.

Este resursa spiritualității și a bucuriei, așadar căzând în ea s-ar putea să exprime o deviere de la aceste principii, o abatere, o grabă prea mare pentru a reuși în ceva sau pentru a te înfrupta cu lăcomie din ceva, ceea ce ar duce, implicit, la o „cădere” din starea echilibrată și din armonia vieții.

Visul semnifică posibila apariție a unor supărări în aceste planuri, discuții cu persoane apropiate ție pe tema unor bani, împărțiri care vor nemulțumi una din părți, nefericire în relația amoroasă sau, în cazul în care nu ai o relație, s-ar putea să te dezamăgească un prieten foarte bun.

Dacă visezi că cazi într-o fântână, atunci s-ar putea ca în realitate să nu iei în serios „principiul regenerativ” al vieții, cu alte cuvinte, nu vei respecta legile „naturale” într-o afacere, vei rupe echilibrul de forțe care contribuie la perpetuarea și funcționarea unei activități.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un breloc

Acest vis mai poate avea legătură și cu sensibilitatea ta emoțională. Ai putea să-ți pierzi tandrețea față de cineva, să te zbuciumi sufletește sau să provoci zbucium altora sufletește din neatenție sau din alte motive.

cazi in fantana

Visul se mai poate referi în alte situații și la pierderea controlului în viața personală. Evenimentele care urmează te vor destabiliza într-o oarecare măsură.

Visul prezice nesiguranță față de o relație sentimentală sau față de căsătorie, nesiguranță la serviciu din diferite motive. Vei pierde controlul asupra mijloacelor sau instrumentelor cu care îți câștigi existența și confortul. Schimbările în lucruri și situații te vor tulbura într-atât încât vei „pica” probabil în depresie.

Dacă visezi că cazi într-o fântână care este goală, lipsită total de apă, atunci în realitate s-ar putea să ai o mare dezamăgire din partea cuiva. Îți vei pune speranțele în cineva care te va păcăli. S-ar putea să îți faci iluzii în privința unei relații sau în legătură cu promisiunile materiale ale cuiva.

Fântânile în vise sunt adesea legate de adâncurile subconștientului nostru și de resursele interioare pe care poate nu le-am explorat încă. A cădea într-o fântână poate indica temeri sau emoții reprimate care ies la suprafață.

E posibil să simți că ești prins într-o situație din care nu poți ieși sau că te afli într-un loc obscur din viața ta. Interesant este că fântânile arteziene au un simbolism puțin diferit în vise. Dacă ești curios să afli diferența, te invit să citești interpretarea viselor în care cazi într-o fântână arteziană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.