Interpretare vis în care ești în închisoare sau la școala de corecție

0
16886
Interpretare vis in care esti in inchisoare sau la scoala de corectie

Interpretarea viselor în care ești în închisoare sau la școala de corecție reflectă în multe cazuri compromisuri sau subordonări față de împrejurări incomode, arată faptul că depinzi în mare măsură de cineva sau de ceva.

Dacă visezi că ești într-o închisoare este un semnal că cineva sau ceva te oprește să acționezi așa cum îți place ție, ai bariere comunicationale sau comportamentale destul de majore și care îți pot crea neplăceri în viitor.

Visul în care te afli în închisoare sau la școala de corecție poate simboliza sentimente de restricție și limitare în viața ta. Aceste vise pot reflecta o luptă internă pentru libertate și independență sau sentimentul că ești prins în circumstanțe pe care nu le poți controla. Închisoarea în vis poate sugera, de asemenea, sentimente de vinovăție sau remușcare, indicând posibil o confruntare cu greșelile sau alegerile trecute. Pe de altă parte, școala de corecție în vis poate simboliza nevoia de disciplină sau de a învăța din greșelile personale.

inchisori

În cazul în care visezi că ești într-o închisoare singur(a) și ai sentimentul de abandon, atunci în realitate s-ar putea să ai dificultăți în a comunica cu o persoană anume din anturajul tău apropiat sau din familie, cineva nu te lasă să faci ceva și te simți foarte frustrat(a).

Dacă în vis îți apar și alte persoane în timp ce ești într-o celulă, atunci există mari șanse ca acele personaje să aibă un rol important în toată situația în care te afli; dacă te uiți cu atenție, s-ar putea să observi că fiecare dintre ele are o anumită influență restrictivă în viața ta, la locul de muncă sau în alte împrejurări.

Dacă în realitate ai probleme mari de sănătate și visezi așa ceva, atunci cu siguranță visul exprimă imposibilitatea pe care o simți vis-a-vis de îndeplinirea anumitor activități sau funcții.

Citește și:  Interpretare vis în care faci greșeli la locul de muncă din cauza neatenției

Dacă visezi că ești în închisoare și îți apar părinții alături, atunci visul reflectă restricțiile pe care le ai din partea părinților tăi; nu te lasă să faci ceva anume, eventual.

Dacă visezi aceeași ipostază și observi lângă tine o prietenă sau un prieten, atunci în realitate se poate ca acele persoane să te obstrucționeze cumva într-o împrejurare; o să ai de-a face cu ele și nu se poate spune că o să fie cu bucurie.

În aceeași postură, dacă visezi vreun coleg sau vreun șef, se poate spune că reprezintă un obstacol la locul de muncă; nu te vor lăsa să faci ceva sau îți limitează mult raza de acțiune sau de activitate.

În cazul în care visezi că ești la o școală de corecție înseamnă că o să trebuiască să faci niște „corecțuri” în viața ta; o să fie nevoie să îți ajustezi pe ici pe colo comportamentul și atitudinea.

inchisoare

Într-o abordare mult mai generală, un astfel de vis îți sugerează faptul că s-ar putea să ai o deviere de la o activitate, o deviere nedorită sau poate o influență neobservată care te abate de la calea principală.

Dacă în viața reală simți că ceva nu prea este în regulă, atunci cu siguranță visul te anunță că trebuie să te uiți cu atenție în jurul tău, căci s-ar putea să nu faci corect o treabă; poate nedreptățești o persoană apropiată și nici nu îți dai seama sau ești pe cale de a săvârși o eroare mai gravă.

În cazul în care te visezi la o școală de corecție alături de alte personaje, înseamnă că o companie nepotrivită s-ar putea să te influențeze să comiți o greșeală; este mai bine să stai deoparte și să nu răspunzi la invitații prea îmbietoare sau care par venite din senin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.