Interpretare vis în care îți vezi mâinile pline cu negi

0
3336
Interpretare vis in care iti vezi mainile pline cu negi

Interpretarea viselor în care îți vezi mâinile pline cu negi se referă în general la câștiguri bănești și la situații prielnice, însă mai poate să fie vorba și de vechi regrete și amintiri ce îți produc o stare de auto-învinovățire.

Dacă visezi că ai palmele pline cu negi, este un semn că în realitate o să urmeze o perioadă de timp foarte prielnică în care toate îți vor merge ca pe roate, o să câștigi bine și chiar mai mult decât te aștepți.

Dacă în realitate treburile stagnează în viața ta și nu reușești să faci niciun pas ca să avansezi într-o direcție sau alta, atunci asemenea vis te anunță că în curând drumurile se vor deschide în mod neașteptat, iar momentele fericite își vor face loc în viața ta.

Visul în care îți vezi palmele pline cu negi simbolizează prosperitate și bucurie, este un semn de bunăvoință și liniște în casă și în familia ta. Totodată, această ipostază poate să anunțe și câștigarea unui proces sau a unui litigiu mai vechi pe tema unor bunuri sau bani.

În alte interpretări se spune că asemenea vis simbolizează aspectele vieții tale cu care nu ești de acord sau te deranjează. Se pare că nu ai o părere prea bună în ceea ce te privește sau acțiunile pe care le faci nu îți aduc satisfacția pe care o dorești.

Visul în care îți vezi mâinile pline cu negi poate fi un simbol al anxietății și al sentimentelor de insecuritate sau de neacceptare a sinelui. Acest tip de vis poate indica o preocupare legată de aspectul tău fizic sau de modul în care ești perceput de ceilalți. Negii pe mâini pot simboliza, de asemenea, sentimente de rușine sau de auto-critică în legătură cu anumite aspecte ale personalității sau ale comportamentului tău.

Pe de altă parte, acest vis poate reprezenta temerile tale interioare legate de sănătate sau de puritate. Apariția negilor în vis poate sugera anxietăți legate de contaminare sau de afectarea sănătății tale. Reflectând asupra modului în care te raportezi la acești negi în vis și la sentimentele tale față de ei, poți începe să înțelegi mai bine preocupările tale interioare și modul în care acestea te afectează în viața de zi cu zi.

Citește și:  Interpretare vis în care ții pe cineva de mână dar nu vezi cine este

negi si cosuri in mana

Dacă visezi că ai palmele pline cu negi, este un semn că te simți inutil(ă) în colectivul în care lucrezi sau la locul de muncă. Nu ai realizări mari sau chiar dacă ai, nu te satisfac suficient.

Acest vis reflectă faptul că nu îți vezi viața ca o împlinire sau obiectivele pe care ți le-ai propus în trecut nu mai au strălucirea de la început.

S-ar putea ca în scurt timp să faci o schimbare importantă în modul în care privești aportul tău la o activitate comună sau în familia ta.

La fel de bine se poate să nu te simți satisfăcut(ă) în cadrul relației amoroase sau într-un parteneriat cu cineva. Ai impresia că propunerile tale nu sunt luate în seamă.

Dacă visezi că ești plin(ă) de negi pe mâini, atunci îți va slăbi încrederea în calitățile pe care le ai. O să ai impresia că tot ceea ce faci este greșit și rezultatele sunt alterate. Visul reprezintă o stare deplorabilă prin faptul că anumite obișnuințe pe care le ai îți provoacă sau îți vor provoca în curând dispreț. E ca și cum te-ar deranja felul în care te comporți cu cineva sau față de o situație anume.

Dacă în viața reală nu prea ești în relații bune cu cineva, atunci nu este exclus ca tu să constituie motivul principal pentru situația creată. S-ar putea ca un anumit tip de comportament să provoace repulsie din partea cuiva sau să realizezi chiar tu că ai un comportament neadecvat sau chiar mai mult.

Visul în care îți vezi mâinile pline cu negi reprezintă în altă speță și o hotărâre pe care o să o iei în privința ta, și anume o să crezi că este de cuviință să renunți la unele aspecte negative care îți umbresc personalitatea, și asta cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.