Interpretare vis în care apare un struț

0
3701
Interpretare vis in care apare un strut

Interpretarea viselor în care apare un struț se referă la situații în care o să ai niște reușite, însă nu extraordinare, iar pe de altă parte reflectă neacceptarea unor situații evidente.

Dacă visezi că apare un struț lângă tine, atunci s-ar putea ca în viața reală să apară un prieten care o să îți sară în ajutor exact la momentul potrivit.

strut in natura

Struțul alb în vis simbolizează ceva pozitiv, reprezintă o bucurie sau o șansă, o veste bună sau un câștig efemer, însă care îți va produce o mare satisfacție.

Un strut în vis poate, de asemenea, simboliza nevoia de a explora și de a se aventura în necunoscut. Struții sunt creaturi ale pustietății, și visul tău ar putea indica o dorință de a ieși din zona de confort și de a explora spațiile necunoscute ale vieții tale.

Dacă visezi că apare un struț în camera ta, atunci în realitate s-ar putea să te viziteze un prieten bun sau cunoștință care îți va aduce vești bune; poți să te aștepți la așa ceva, mai ales dacă struțul este mascul.

Dacă visezi aceeași scenă și este o femelă, atunci este posibil să îți apară o femeie în casă care are secrete mari față de tine, secrete care ar putea să îți stârnească în mod deosebit interesul.

În plus, un strut poate semnifica o perspectivă limitată. Struții sunt cunoscuți pentru faptul că își bagă capul în nisip, ceea ce poate fi un simbol al evitării realității sau al negării unei situații evidente. Dacă visezi că vezi un strut într-un zoo sau o grădină zoologică, ar putea fi un semn că te simți îngrădit sau limitat într-un anumit aspect al vieții tale.

În alte interpretări, se spune că a visa un struț semnifică lașitate sau dezinteres față de ceva; s-ar putea să îți piară interesul pentru o lucrare sau pentru o persoană. În orice caz, poți să te aștepți la niște nemulțumiri sau la faptul că o să apară ceva neașteptat care o să îți provoace dezinteres.

Citește și:  Interpretare vis în care te sinucizi, îți pui capăt zilelor

Pe de altă parte, visul în care îți apare pe neașteptate un struț în cale poate să prevestească și o negare față de ceva evident, cum ar fi, de exemplu, o situație care nu îți convine deloc, însă ar trebui să o accepți ca atare.

Dacă te găsești într-o asemenea poziție și trebuie în realitate să recunoști anumite greșeli sau comportamente ale tale, atunci visul te anunță că în scurt timp nu o să scapi de criticile celorlalți; o să trebuiască să înghiți în sec și să accepți adevărul.

În cazul în care visezi că îți apare un struț și îl apuci cu mâinile, înseamnă că în curând nu o să ratezi o ocazie foarte bună de a-ți mari profiturile sau de a câștiga ceva; visul simbolizează avantajul pe care o să-l ai în scurt timp.

strut

În cazul în care în realitate duci lipsuri și ai griji mari, atunci poți să te liniștești, întrucât în scurtă vreme o să-ți recapeti încrederea în tine, o să reușești să-ți plătești datoriile și chiar să mai pui ceva deoparte.

Dacă visezi că îți apare un struț și apoi îți fuge de sub nas, este un semn că în realitate o să ai o pagubă din senin, ceva o să pierzi și îți va părea foarte rău; s-ar putea să ratezi o șansă importantă de afirmare. În alte interpretări, se spune că asemenea vis reflectă o poziție imparțială pe care o să o ai într-o anumită împrejurare; o să dai dovadă de mare echilibru într-o situație complicată și o ai aprecieri mari din partea unora.

Se mai spune că visul în care îți apare un struț alb reflectă o atitudine foarte pozitivă și curajoasă; o să lupți pentru aflarea adevărului sau o să pierzi foarte mult pentru că ai avut curajul să susții adevărul sus și tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.