Interpretare vis în care mănânci mere

0
17275
Interpretare vis in care mananci mere

Interpretarea viselor în care mănânci mere ilustrează în mare parte mici împliniri și satisfacții materiale, se spune că a visa așa ceva reprezintă încununarea unor acțiuni cu succes.

Dacă visezi că mănânci mere, este un semn că în realitate o să ai niște împliniri în activitatea profesională sau la locul de muncă, s-ar putea ca în curând să ai parte de o promovare sau niște laude din partea celorlalți.

mar in copac

A mânca mere în vis simbolizează liniște în casă sau mulțumire pentru ceea ce ai realizat până acum.

De asemenea, visul reflectă în bună parte faptul că ai relații stabile și care te mulțumesc.

Dacă visezi că merele pe care le mănânci sunt roșii, atunci s-ar putea ca în realitate să ai dorințe și așteptări foarte mari din partea cuiva de sex opus. Se poate ca anumite dorințe să-ți fie împărtășite, iar altele nu.

În multe situații, merele reflectă o dorință nestăvilită de a cunoaște lucruri ascunse. O să descoperi în curând aspecte de care nu erai conștient(ă) înainte. Se poate să afli mai multe secrete care te vor excita foarte mult și care îți vor schimba părerea despre anumite persoane sau lucruri.

Merele au fost adesea considerate simboluri ale tentației și cunoașterii. Să mănânci un măr în vis poate sugera acceptarea unei tentații sau dorința de a căuta cunoaștere și înțelegere. În alte interpretări, mărul poate simboliza recompensele pentru munca depusă sau poate indica un nou început.

Contextul și emoțiile asociate cu visul tău sunt esențiale pentru a-i înțelege sensul complet. Dacă ești interesat de semnificația mai largă a merelor în vise, fără a te concentra doar pe actul de a le mânca, te invit să consulți acest articol pentru o analiză detaliată.

Dacă în vis merele sunt mari, atunci este posibil să ai ispite mari în curând. Nu o să poți rezista unor invitații sau tentații materiale sau sexuale.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi pene

Dacă ești o persoană singură, atunci visul te anunță că este posibil să pici în plasa cuiva și să te îndrăgostești fulgerător. Se mai poate întâmpla să nu te poți abține de la unele plăceri trecătoare care o să te ușureze de ceva bani.

Dacă visezi că mănânci mere verzi, atunci s-ar putea ca în viața reală să te grăbești prea tare pentru a atinge un scop la care visezi de mult. În această ipostază, este foarte posibil să te pregătești pentru o călătorie care încă nu este sigur că va avea loc; se poate să se amâne în ultima clipă.

Visul reflectă faptul că ai așteptări mari de la o relație sentimentală sau aștepți cu nerăbdare să se ajungă la un anumit nivel într-o afacere sau în alt proiect personal sau comun.

mar verde

Asemenea vis are conotații destul de largi, însă per ansamblu, merele verzi pe care le mănânci în vis ar putea sugera ideea că nu este momentul potrivit pentru o activitate sau pentru orice altă împlinire; este nevoie să mai aștepți puțin. Visul semnifică faptul că toate trebuie să se întâmple la vremea lor, în ordinea lor firească, și nu este bine să se intervină artificial.

La fel și în speța aceasta, dacă visezi că mănânci mere verzi, înseamnă un stadiu preparatoriu în care este bine să te pregătești deocamdată pentru niște lucruri ce vor avea loc în viitor. Este ca un fel de introducere într-o atmosferă a unui eveniment viitor.

Dacă visezi că mănânci mere stricate sau putrede, este un semn că în viața reală nu o să te mulțumești cu anumite rezultate pe care o să le ai, reflectă griji și frustrări pentru activități care o să te dezamăgească în bună parte. În același timp, este un semn că o să ai un comportament nepotrivit cu o ocazie anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.