Interpretare vis în care te cerți foarte tare cu persoana iubită

0
27252
Interpretare vis in care te certi foarte tare cu persoana iubita

Interpretarea viselor în care te cerți foarte tare cu persoana iubită se referă la probleme personale care se răsfrâng la suprafață și vei avea de-a face cu ele în curând.

Multe ori, certurile din vise reflectă temerile și nesiguranțele noastre din viața reală. Poate că ești preocupat de un aspect anume al relației tale sau poate că te confrunți cu nesiguranțe legate de propria ta valoare în relația de cuplu.

Este vital să înțelegem că visele nu prezic viitorul, ci mai degrabă arată starea actuală a emoțiilor și a conștiinței noastre. Dacă te afli în căutarea de interpretări pentru alte tipuri de ceartă în vise, acest articol poate oferi răspunsuri.

În cazul în care te cerți cu o persoană anume, acea persoană s-ar putea să aibă o legătură directă cu problemele tale. Nu ar fi exclus ca în realitate iubita ta să aibă ce să îți reproșeze și în curând să aibă loc niște discuții aprinse.

cearta in cuplu

Visul acesta este foarte comun și deseori anunță chiar o ceartă adevărată între tine și o persoană apropiată. Nu înseamnă că te vei certa exact cu iubita ta, poate să fie o altă persoană cu semnalmente asemănătoare sau care are legătură, într-o oarecare măsură, cu aspecte intime ale vieții tale.

Dacă visezi că te cerți cu persoana iubită foarte tare se poate ca în realitate să ai o nedumerire adâncă în legătură cu perechea ta. Există șansa ca să nu îți fie clare niște aspecte ale trecutului ei, aspecte care te framântă de ceva vreme și nu reușești să le dai la o parte.

Amănunte din viața iubitei îți tulbură existența, s-ar putea ca în viața reală să nu ai o comunicare excelentă cu persoana de lângă tine, există disfuncții majore de comunicare, nu sunteți sinceri unul față de celălalt sau niciodată nu ați ajuns să stați serios de vorbă și să vă ascultați cu atenție unul altuia părerile.

Citește și:  Interpretare vis în care vremea se schimbă brusc de la o stare la alta

Visul te anunță că trebuie să deslușești anumite probleme legate de relația cu cineva și arată faptul că nu există stabilitate emoțională din partea ta. Această instabilitate poate fi cauzată în viața reală de nedumeriri în legătură cu propriile tale sentimente.

Un astfel de vis poate apărea și atunci când nu ai siguranță în propriile gânduri, nu ești decis în ce fel să abordezi persoana iubită, nu ești sigur că merită să oficializezi relația sau nu ai încredere în tine pur și simplu.

Fiind vorba de o relație sentimentală cât se poate de intimă, totul se reflectă în persoana cealaltă, tocmai de aceea visând că te cerți foarte tare cu iubita poate semnifica o latură a personalității tale cu care perechea ta nu este de acord.

disputa intre iubiti

S-ar putea ca în viața reală să nu îi placă comportamentul pe care îl ai uneori sau să nu îi convină că te superi prea repede și nu ai umor. Există și posibilitatea ca iubitei tale, în realitate, să nu îi placă faptul că te ascunzi în tine și nu spui ce te doare.

Uneori acest gen de vis mai poate prevesti că te vei îndrăgosti de altcineva. În acest caz, s-ar putea să poftesti în secret la favorurile altei fete și să te simți vinovat din pricină asta, neștiind cum să te eschivezi și să îți maschezi simpatia pentru cealaltă persoană.

În alte interpretări, visul anunță o veste de la cineva, în cazul de față, s-ar putea chiar ca iubita să îți transmită în curând o noutate.

În ultima instanță, visul în care te cerți cu iubita ar putea anunța și o posibilă împăcare cu cineva foarte apropiat sau o întâlnire de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.