Interpretare vis în care ești la sală și nu poți ridica greutățile

0
419
Interpretare vis in care esti la sala si nu poti ridica greutatile

Interpretarea viselor în care ești la sală și nu poți ridica greutățile reflectă niște situații în care nu îți poți ajuta semenii sau pe cei din familia ta. Reprezintă neputința de a fi un suport pentru alta persoană într-o împrejurare specifică.

Visul în care nu poți ridica greutățile la sală arată faptul că nu ești în stare să sari în ajutorul unui coleg de la serviciu.

Sala în vis reprezintă perimetrul unei activități sociale, cum ar fi locul de muncă, un cadru special de desfășurare a unei inițiative, un domeniu de specialitate sau o împrejurare deosebită.

A visa așa ceva denotă imposibilitatea de a trata niște neajunsuri de-ale tale sau ale altcuiva. Dacă visezi că sala este goală, simbolizează perspective sumbre, ipostaze nereușite sau mai poate avea legătură cu faptul că ești lipsit(a) de asistență din partea altora în ceea ce faci.

În cazul în care greutățile sunt mari și te străduiești din greu să le ridici, semnifică în unele cazuri frustrare maximă din cauza că nu progresezi indeajuns sau nu progresezi deloc. Există posibilitatea ca în viața reală să nu îți iasă planurile la care te-ai înhamat sau avansezi încet cu proiectele. Poate să ilustreze, de asemenea, o situație de stagnare în ceea ce privește afacerea ta sau munca de la serviciu.

În orice caz, asemenea ipostază te pune într-o lumină destul de neplăcută deoarece semnalizează impotmolirea afacerilor pe care le ai în curs ori greutăți apărute și care determină o întrerupere a activității. Nu ar fi de mirare ca în scurt timp, probabil câteva zile, să acuzi anumite persoane că îți împiedică activitatea pe care o desfășori sau că îți pun bețe în roate la cine nu trebuie.

nu poti ridica greutati

Cu atât mai neplăcut este întrucât visul simbolizează și munca susținută din partea ta, arată faptul că ești o persoană pregătită în ceea ce faci, și te străduiești din greu să atingi anumite niveluri în carieră sau în viața personală.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi doar umbre și auzi șoapte

Visul sugerează implicit calități de muncitor tăcut, reflectă tenacitate în orice acțiune, denotă spirit activ și speranțe mari, însă, din păcate, se pare că te vei lovi în curând de anumite obstacole.

În altă ordine de idei, visul ilustrează faptul că ești foarte încrezător(oare) în ceea ce faci, poți constitui oricând un adevărat model pentru ceilalți. Ești privit ca un model de luptător în viață care este antrenat să câștige. Mai puțin atunci când nu poți în vis să ridici greutățile deoarece reflectă un impas major de natură sentimentală, financiară sau psihologică.

În cazul în care ești într-o cumpănă a vieții și trebuie să iei o decizie majoră, visul este un semn că în viața reală o să te codifici mult în a lua o hotărâre definitivă. În situația asta este posibil ca să dai de o conjunctură atât de complexă încât efectiv să nu poți decide ce cale să urmezi. Indecizia va duce la o stagnare și, implicit, la o refulare în plan emoțional și psihic.

Dacă visezi că mai e cu tine și alta persoană în sală atunci este posibil ca în realitate să trebuiască să ajuți acea persoană și nu vei reuși.

Visul în care te afli la sala de fitness și nu reușești să ridici greutățile poate simboliza sentimente de neputință, lipsa de control sau frica de eșec în viața reală. Acest tip de vis poate reflecta anxietatea legată de abilitățile tale sau de așteptările pe care le ai de la tine însuți. Poate, de asemenea, să sugereze o luptă internă între dorința de a reuși și teama de a nu fi suficient de bun. Este important să analizezi contextul visului și emoțiile resimțite pentru a înțelege mai bine provocările cu care te confrunți și modul în care acestea te afectează la nivel emoțional și psihologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.