Interpretare vis în care gonești cu o caleașcă prin pădure

0
323
Interpretare vis in care in care gonesti cu o caleasca prin padure

Interpretarea visului în care gonsești cu o căruță prin pădure se referă în primul rând la abilitățile tale de a face față anumitor obstacole. Căruța sau trăsura reprezintă atuurile tale, calitățile pe care le posedezi. Dacă ți-ar fi apărut în vis doar căruța ar fi fost mult mai simplu de interpretat, semnificând un câștig bun, un profit făcut fără prea mari dificultăți.

Mai reprezintă de asemenea că vei face anumite vizite sporadice și neprogramate, poate însemna și scăparea de o afecțiune trupească. Pădurea apare ca un element cheie în vis, un factor determinant pentru a ilustra natura visului precum și posibilele interpretări ce pot decurge din el.

Gonind printr-o pădure întunecoasă poate sugera faptul că vrei să ieși din anturajul actual, este un semn că fugi de anumite situații neplăcute din viața ta, cum ar fi prieteni falsi, relații dezamăgitoare, dorești să te desprinzi de un loc de muncă sau un anumit mediu în care îți desfășori activitatea în prezent și nu îți face deloc plăcere.

Are de-a face cu fuga de o primejdie iminentă pe care subconștientul tău o simte și te anunță într-un mod cât se poate de sugestiv cam care ar putea fi calea de ieșire și natura primejdiei. Dacă în timp ce fugi cu trăsura sau căruța vezi focuri prin pădure, este un semn că ar trebui să îți păstrezi calmul și să nu te lași dominat de sentimente, deoarece există riscul să pierzi controlul.

caleasca

Dacă căruța este frumos împodobită, seamănă cu căruțele regale, adică simbolizează faptul că ai puterea de a răzbi până la capăt în încercările tale, reprezintă garanția reușitei, stadiul superior la care te afli tu în raport cu împrejurările. Este foarte bine să vezi cai trăgând la căruță, deoarece arată că vei beneficia de ajutor.

Citește și:  Interpretare vis în care traversezi o trecătoare prin munți

Sentimentul de frică nu ar trebui să te îngrijoreze, chiar dacă pădurea este întunecoasă și te rătăcești, neputința de a găsi o cale de ieșire nu reprezintă neapărat eșecul sau înfundarea și mai mult în probleme, ci conștientizarea unei situații. Trebuie înțeleasă mai degrabă ca o analiză a unor noi posibilități, ceea ce este un aspect destul de promițător și benefic pentru orice acțiune.

Dacă în drumul tău ești lovit peste față sau peste trup de crengile copacilor, înseamnă că vei întâmpina mici dificultăți într-o afacere, asta dacă frunzele sunt verzi și pădurea este deasă. Dacă însă crengile sunt fără frunze, mai degrabă este un semn de muncă fără spor, de încercări continue pentru a reuși într-o acțiune personală.

Drumul într-o căruță prin pădure în general semnifică lupta strict personală cu piedicile din viață sau în particular cu anumite aspecte sau împrejurări. Este indicat să te așezi la o analiză și să încerci să-ți dai seama care este neajunsul cel mai mare pe care îl ai și care îți solicită eforturile, deoarece răspunsul la căutările tale s-ar putea să reiasă exact din acest vis. Este foarte posibil să-ți arate exact ce atitudine ar fi cazul să adopți pentru a ieși din impas.

Conducerea unei calești prin pădure în vis poate simboliza călătoria personală a individului prin viață. Pădurea poate reprezenta necunoscutul sau subconștientul, sugerând că te afli pe un drum de explorare a sinelui și de descoperire personală. Caleașca, ca mijloc de transport, poate indica modul în care îți gestionezi progresul și direcția în viață, fie că simți că ai controlul, fie că te lași purtat de circumstanțe. Acest vis poate fi, de asemenea, un indiciu al dorinței tale de evadare din realitatea cotidiană, căutând aventura și libertatea într-o lume imaginară sau spirituală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.