Interpretare vis în care ai sentimentul de deja vu

0
1594
Interpretare vis in care ai sentimentul de deja vu

Interpretarea visului în care ai sentimentul de déjà vu este una cât se poate de simplă și importantă în același timp. Dacă visezi și la un moment dat ai impresia că ai mai văzut acea fază, sau îți amintești în vis de o anumită persoană pe care ai visat-o înainte, înseamnă că este vorba de ceva foarte important și astralul sau subconștientul îți trimite un mesaj pe care merită să-l iei în seamă.

Se poate întâmpla să visezi o persoană spunându-ți ceva și automat îți aduci aminte că ai mai visat scena respectivă, identică până în cele mai mici amănunte. În acest caz, este extrem de important să îți dai seama cam ce ar reprezenta acea persoană și natura mesajului pe care încearcă să ți-l transmită, deoarece este vorba de o repetiție în stare de somn și întotdeauna în spatele unor astfel de informații stau lucruri incredibile.

Se poate întâmpla să visezi exact aceeași persoană, ceea ce denotă că s-ar putea să întâlnești întâmplător, dar cu totul și cu totul întâmplător o asemenea persoană în viața reală și în cazul acesta este nevoie să intri în contact cu ea să vezi ce povestește. S-ar putea ca printre povestile și lucrurile nesemnificative pe care le va spune să se nimerască și ceva termeni, sau idei, sau ceva amănunt care să aibă o valoare deosebită pentru viața ta.

Dar nu o să îți dai seama decât în clipa în care vei auzi acel cuvânt rostit printre multe altele. În momentul acela vei realiza cum funcționează matricea informațională a vieții. Se poate să visezi un anumit loc prin care te plimbi, un oraș necunoscut, de exemplu, și să îți aduci aminte în vis că ai mai visat acel oraș sau o anumită clădire din acel oraș, și atunci este foarte important deoarece s-ar putea ca în viitor, în călătoriile tale prin diverse locuri în orașe străine, să te trezești fără să vrei în fața acelei clădiri pe care ai visat-o.

Citește și:  Interpretare vis în care mergi în vacanță și totul este pe dos, nu poți să te simți bine

deja-vu

Atunci s-ar putea ca acea clădire să însemne ceva cu adevărat important pentru viața ta, poate acolo locuiește cineva care te va influența foarte mult sau orice altă situație care implică acea clădire. Mai există posibilitatea să visezi un anumit număr de telefon și să îți amintești automat că ai mai visat și altă dată același număr.

În cazul acesta, există posibilitatea ca într-o bună zi să fii contactat de pe un număr identic de către cineva care să îți dea o veste sau niște informații absolut uluitoare în legătură cu tine sau cu afacerea ta. La fel de bine s-ar putea ca acel număr de telefon privit puțin altfel să reprezinte de fapt o zi de naștere a cuiva și să nu știi cui aparține.

În acest caz, nu ar fi surprinzător ca într-o bună zi să întâlnești o fată care să aibă data aceea de naștere și să devină soția ta. Sau, se mai poate întâmpla situația în care să aibă loc în viața ta un eveniment extrem de important, ceva vital, și să realizezi abia apoi că data la care s-a întâmplat este exact numărul visat de două ori.

Sentimentul de déjà vu în vise poate fi o reflectare profundă a experiențelor trecute sau a dorințelor ascunse. Aceste vise pot fi interpretate ca o legătură între prezent și trecut, sugestionează posibile conexiuni psihologice sau emoționale pe care le poți avea cu anumite evenimente sau persoane din viața ta. De asemenea, deja vu în vise poate indica o dorință subconștientă de revenire la momente sau sentimente plăcute din trecut. Analizând detaliile visului și contextul deja vu, poți desprinde mesaje importante despre propria-ți călătorie interioară și despre cum trecutul îți influențează prezentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.