Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă – zodia Leu

0
126
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Leu se pare că anul 2013 vine cu multe surprize mai ales pe plan financiar, dar și sentimental, acestea fiind desigur de natură plăcută.

Zodia Leu, cunoscută pentru forța și curajul său, a intrat în 2013 sub o lumină diferită. Șarpele de Apă a adus cu el introspecție și analiză, determinând Leul să se confrunte cu aspecte ale sinelui pe care anterior le-a evitat.

Chiar dacă apar elemente obscure, părți foarte bizare, cu nuanțe macabre sau oarecum triste pe la mijlocul lunii, iar nativii din zodia Leu tind să fie cam sceptici, le este frică să nu aibă probleme de atâta bine, să nu intre în vreun bucluc, însă trebuie să lase frica la o parte și să se conducă după instinct, pentru că acești „regi” vor ști cu siguranță încotro să se îndrepte când sunt rătăciți. Totuși, nativii au parte tot pe la mijlocul lunii de o serie de schimbări, aici însă apar elemente radicale, cu nuanțe de pierderi, de resemnare.

Este posibil să piardă pe cineva drag sau să nu mai fie alături de o persoană îndrăgită pentru multă vreme, să fie nevoiți să se retragă din ceva anume sau să renunțe la o anumită companie pentru binele tuturor. Oricum ar fi, totuși să nu își lase fericirea umbrită, pentru niciun eveniment sobru, nefericit, ei trebuie să se gândească că viața merge mai înainte. Și așa cum am spus la început, anul 2013 se declară a fi formidabil pentru nativii din Leu, mai ales pe planul iubirii și pe cel al finanțelor.

Aici se întrevede un câștig material de proporții, deși în unele cazuri se poate vorbi doar de faptul că vor primi un împrumut, o sumă mult promisă de la cineva pentru a-și finaliza un plan sau pentru a demara o afacere. Și chiar dacă poate anul începe cumva rău, pare să nu aducă nicio satisfacție, răbdarea și toleranța nativilor din zodia Leu vor fi răsplătite din plin. Pe planul iubirii se pare că se ating foarte multe obiective care până acum nici nu erau cunoscute.

Citește și:  Horoscop anul 2013 Anul Șarpelui de apă - zodia Scorpion

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Leu

Această perioadă a fost una în care spiritul regal al Leului a fost pus la încercare. Cu toate că 2013 a prezentat obstacole, a oferit, de asemenea, șansa de reînnoire și reinventare. A fost un moment pentru Leu de a se regăsi și de a redefinește direcția sa.

Luna februarie este considerată luna iubirii, indiferent că facem referire la Ziua Îndrăgostiților preluată de la americani, fie că facem referire la sărbătoarea noastră națională, Dragobete. Se pare că pentru Lei este totuna, pentru că entuziasmul lor amoros și pasional cunoaște cote maxime. Se îndrăgostesc, iubesc, oferă iubire, afecțiune, arată lumii cât de generoși pot fi, se aruncă în brațele relațiilor aventuroase sau pasionale, care pot fi clădite pe o perioadă mai lungă sau care pur și simplu sunt pasagere.

Oricare ar fi varianta, ideea de bază este iubire și energie. Soarele întreține aceste relații, iar viața socială a nativilor Leu se pare că este tot mai agitată, tot mai bogată, guvernatorul zodiei aduce multă celebritate, multă spontaneitate și succes.

Chiar dacă se poate ca persoanele din zodia Leu să nu aibă parte de iubire, ei măcar se vor simți bine, vor avea satisfacțiile proprii din alte realizări, din prietenii, cât și din laude. Astfel că anul 2013, începând apoi cu luna martie, le întreține acestora orgoliul și le satisface mândria, chiar dacă poate nu acesta este obiectivul lor.

Indicat este pentru Lei să iasă cât mai mult din casă și să nu stea izolați, să acționeze, să facă diverse lucruri, iar dacă au o boală mai veche, pe planul sănătății, un sfat foarte important de avut în vedere este acela că trebuie să întrețină, să aibă grijă de unele cure care au fost precizate de medic la un control mai vechi, să nu facă abuzuri de niciun fel, deoarece este posibil ca o afecțiune mai veche să recidiveze și de data aceasta, să nu scape la fel de ușor ca în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.