Interpretare vis în care apare deasupra

0
1061
Interpretare vis in care apare deasupra

Atunci când visezi că stai deasupra lucrurilor înseamnă că ai o perspectivă foarte spirituală față de ceea ce te înconjoară, ești genul de om care nu pune mare preț pe avuții și în niciun caz nu lupți în viață pentru împliniri materiale, ci pentru cele spirituale.

Astfel, nevoile sufletului le plasezi deasupra nevoilor lumești, crezi în desăvârșirea spiritului și în împlinirea destinului. În plus, dacă visezi că ești deasupra lucrurilor, înseamnă că ai reușit să ajungi la un echilibru interior și te poți considera fericit și armonios.

Atunci când visezi însă că stai deasupra oamenilor, înseamnă că în realitate ești foarte orgolios, te crezi superior tuturor, te porți urât cu cei din jurul tău deoarece crezi că dacă ai o stare financiară mai bună, trebuie să fii mult mai luat în seamă și mai respectat. Lucrurile nu stau deloc așa însă, deoarece trebuie să încerci să fii empatic și să îi ajuți și pe cei nevoiași.

În cazul în care visezi că stai deasupra unui bloc sau a unei case înseamnă că ești sigur pe căminul tău și ai înțelegere în familie, în plus, toată lumea ascultă de tine și ține seama de sfaturile pe care le dai, iar dacă visezi că multe lucruri stau deasupra ta înseamnă că te lași coplesit de problemele zilnice, simți că nu mai faci față, ești cât pe ce să cedezi și să lași totul să se prăbușească peste tine.

deasupra norilor

Atunci când visezi că este un copac deasupra ta și mai ales dacă acesta este verde și are și fructe sau muguri ori flori înseamnă că vei avea parte de multă bunăstare, de belșug, nu vei duce lipsă de nimic, iar florile reprezintă astfel fericirea care stă deasupra capului tău, un fel de înger păzitor care are grijă să nu pățești nimic rău, creându-ți un destin favorabil.

Citește și:  Interpretare vis în care lucrezi cu albinele la stupi

Atunci când visezi că deasupra ta este nor, mai ales dacă este întunecat, înseamnă că trebuie să ai grijă să te ferești de necazuri și să nu te implici în activități care par dubioase, care nu prezintă siguranțe, însă dacă norul de deasupra ta este unul alb și pufos înseamnă că poți să riști deoarece nu vei ieși deloc în pierdere.

Visul în care apare elementul ‘deasupra’ poate fi un simbol al supremației, al libertății sau al unei perspective noi. A fi deasupra în vis poate sugera că te afli într-o poziție de control sau de supraveghere asupra unei situații din viața ta. De asemenea, poate indica capacitatea de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai largă sau de a depăși anumite obstacole. Pe de altă parte, acest vis poate reprezenta și dorința de a scăpa de restricții sau de a ajunge la un nivel superior într-un anumit domeniu al vieții tale.

Reflectând la sentimentele tale în timpul visului și la modul în care experimentezi a fi deasupra, poți obține o perspectivă valoroasă asupra modului în care te raportezi la putere, libertate și viziunea ta asupra lumii. Pentru o analiză mai detaliată a acestui simbolism, te invit să consulți și articolul nostru despre interpretarea viselor cu un card de ciori zburând deasupra ta aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.