Interpretare vis în care apare venin

0
1495
Interpretare vis in care apare venin

Atunci când visezi venin înseamnă că vei avea parte de un deces, de mulți oameni care vor să îți facă rău, iar dacă visezi că arunci venin înseamnă succes în viață pe toate planurile.

Totodată, dacă visezi că dai cuiva venin înseamnă că ții o invidie pentru cineva, ai sentimente urâte ascunse. În cazul în care visezi că ții venin în sticluță înseamnă că foarte mulți cunoscuți vor să îți facă rău și te așteaptă un necaz mare.

Puteți consulta și simbolurile pentru cuvintele „otravă”, „toxine”, „substanță chimică”, „antidot” etc.

În cazul în care visezi că iei venin înseamnă că cineva te va umili ori singur te vei înjosi în public, sau pur și simplu pică în ridicol deoarece ai practici oculte și bizare. Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi venin înseamnă că vei avea multe de pierdut mai ales din punct de vedere financiar, care va fi cauzată de o cunoștință la care ții mult și credeai că îți este fidelă, iar asta înseamnă că trebuie să ai grijă și să nu acorzi încredere tuturor.

Dacă visezi că încerci să te faci bine după ce ai luat venin înseamnă că vei reuși să depășești toate greutățile, însă numai dacă ești perseverent și dacă dai dovadă de diplomație și de calm.

venin

De cele mai multe ori, veninul din vis arată semne de boală grea, poate chiar de un deces, însă atunci când visezi că îl iei înseamnă că vei avea zile bune, lipsite de griji, însă dacă îl ai în mână în vis înseamnă că te vei certa cu cei din jur, iar dacă visezi că bei venin înseamnă că vei avea o perioadă foarte tristă, depresivă.

Atunci când visezi că utilizezi venin pentru ceva anume înseamnă că vei oferi ajutorul cuiva, vei proteja pe cineva și îi vei da sfaturi bune, iar în cazul în care visezi că mănânci venin înseamnă că vei avea parte de fericire.

Citește și:  Interpretare vis în care te rătăcești în orașul tău natal

Atunci când visezi că mori din cauza că ai luat venin înseamnă că trebuie să încerci să fii mai rațional, să nu te mai lași condus de sentimente și să fii puțin mai sceptic în ceea ce privește aparențele, deoarece te pot înșela amarnic și vei avea multe de pierdut din aceste porniri. Dacă visezi că te uiți la cineva cum scoate venin, cum îl fabrică, înseamnă că cineva te urmărește în secret și vrea să-ți facă rău.

Dacă visezi că înghiți otravă înseamnă că îți va fi în general bine în viață și nu vei avea probleme de boală. Iar atunci când visezi că iei venin și mori din cauza lui înseamnă că cineva îți va da niște idei care te vor duce pe un drum greșit și îți vor face mult rău în viață.

Și în alte tradiții precum cea persană se spune că visele în care apare veninul sunt prevestitoare de lucruri rele, având în vedere că urmează să ai parte numai de nenorociri și de greutăți, nimic nu îți va merge bine și vei avea multe pierderi, iar cei din jur nu vor putea să îți ofere niciun fel de ajutor.

Pe lângă interpretarea viselor în care apare venin, există și alte simboluri puternice în vise legate de reptile. Spre exemplu, dacă visezi că ești înconjurat de șerpi veninoși, acesta poate fi un semn de avertizare sau o premoniție.

E important să înțelegi ce îți transmit astfel de vise pentru a fi pregătit în realitate. Dacă dorești să afli mai multe despre aceste vise complexe, poți citi articolul nostru care dezvăluie semnificații profunde ale viselor cu șerpi veninoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.