Interpretare vis în care casa sau blocul în care stai se dărâmă

0
35113
Interpretare vis in care casa sau blocul in care stai se darama

Interpretarea viselor în care casa sau blocul în care stai se dărâmă se referă la aspectele casnice sau la cele profesionale care vor lua o întorsătură neplăcută pentru tine.

Dacă visezi că se dărâmă casa în care stai înseamnă că în scurt timp mai multe probleme se vor declanșa în avalanșă peste tine și o să te buimăcească pur și simplu, neștiind care este cauza reală, care este motivul principal care le-a declanșat.

Un vis în care locuința ta se prăbușește poate fi destul de tulburător. Aceasta nu doar reflectă teama noastră față de instabilitate sau pierdere, ci și vulnerabilitatea în fața forțelor externe. Totuși, este crucial să distingem diferența dintre un astfel de vis și unul în care un dezastru natural îți distruge casa sau apartamentul. Acesta din urmă poate avea legături adânci cu sentimentele de a fi copleșit sau pierdut în mijlocul haosului.

cladire abandonata

Dacă visezi că se dărâmă casa peste tine și ești în pat, atunci este foarte posibil să ai mari probleme în viața de cuplu sau în căsnicie, se va întâmpla un eveniment nefericit care o să-și lase amprenta nefastă asupra relației tale.

Dacă visezi că se dărâmă casa peste tine și te afli în bucătărie, atunci se poate spune că ceva îți va afecta activitatea ta zilnică sau un proiect mai amplu la care lucrezi. Se poate ca în realitate chiar să demarezi în scurt timp o afacere sau altceva și să se naruie totul la puțin timp după aceea.

Visul în care se dărâmă casa peste tine și ești în baie semnifică faptul că în scurt timp o să ai niște probleme emoționale mai complicate. Dacă în realitate stai cam prost la capitolul afectiv, atunci nu este bine. S-ar putea să te doboare un eveniment neprevăzut. În această situație, poate să fie vorba de decesul cuiva drag sau o despărțire care te va afecta extrem de mult.

Citește și:  Interpretare vis în care traversezi un pod care se clatină

În cazul în care ești în pod și se dărâmă casa cu tine cu tot, atunci visul ar putea reflecta o cădere morală din pricina unor greutăți ale vieții. Se poate ca în curând să te doboare pur și simplu dificultatea sau multitudinea unor probleme. Dacă în realitate chiar treci prin asemenea momente ce îți pun la încercarea nervii și răbdarea, atunci visul este un semn nu prea bun. S-ar putea să nu mai rezisti mult timp și să clachezi.

Dacă visezi că se prăbușește blocul în care stai și te afli în sufragerie, atunci o activitate importantă din viața ta se va duce pe apa sâmbetei. Ai investit degeaba muncă și poate bani; totul se va risipi într-o singură zi.

casa darapanata

Dacă visezi că se prăbușește blocul cu tine, simbolizează în realitate profesia sau munca de la serviciu, relațiile profesionale sau cu instituții. Prin urmare, visând prăbușirea blocului, s-ar putea ca în scurt timp ceva rău să se întâmple în aceste planuri ale vieții tale.

Se poate ca în realitate să te concedieze de la locul de muncă sau să-ți strici iremediabil relațiile pe care te-ai bazat foarte mult până acum. De asemenea, această scenă poate să reflecte și neîncrederea totală pe care o acorzi anumitor planuri ce au legătură cu locul de muncă sau planuri făcute în colaborare cu alte persoane.

Visul în această ipostază prevestește faptul că nu va reuși nimic din ce ți-ai propus. Poate ai greșit de la început alegându-ți partenerii nepotriviți sau poate că ai ales tocmai momentul nepotrivit pentru a începe o altă afacere. Și într-un caz și în celălalt, visul este un semn de eșec total și ireversibil. Mai bine ai încerca de pe acum să salvezi ce se mai poate salva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.