Interpretare vis în care îți este frică să deschizi ușa de la o cameră

1
514
Interpretare vis in care iti este frica sa deschizi usa de la o camera

Interpretarea viselor în care îți este frică să deschizi ușa de la o cameră reflectă în general anxietate în legătură ori cu unele decizii de care nu ești sigur(a) sută la sută, ori teama de a nu alege o cale greșită.

Visul în care îți este frică să deschizi ușa unei camere poate simboliza anxietatea și temerile tale legate de necunoscut sau de ceea ce viitorul îți poate rezerva. Acest tip de vis poate reflecta ezitarea ta în a face față unor probleme necunoscute sau a te confrunta cu aspecte ale vieții tale care sunt ascunse sau refulate. Ușa nedeschisă în vis poate indica, de asemenea, oportunități sau posibilități pe care le eviți sau de care ești reticent să profiți.

Pe de altă parte, acest vis poate sugera și nevoia de a evalua barierelor pe care le-ai construit în jurul tău. Frica de a deschide ușa poate fi o metaforă pentru reticența ta de a explora noi aspecte ale sinelui sau de a accepta schimbări în viața ta. Reflectând asupra ceea ce crezi că se află în spatele ușii în vis și a emoțiilor tale asociate cu acest act, poți începe să înțelegi mai bine temerile tale interioare și modul în care acestea îți influențează deciziile și comportamentul.

Dacă visezi că îți este frică să deschizi ușa la o cameră, atunci nu ai siguranța că ceea ce vrei să faci este bine. Îți este frică de necunoscut, nu știi ce se va întâmpla dacă urmezi o anumită acțiune sau direcție în viață sau într-o ipostază particulară. O anumită întreprindere pe care o să o faci nu o să-ți aducă rezultatele la care te aștepți. Puțină dezamăgire. Nu ești sigur(a) pe tine în afacerile pe care le desfășori sau nu știi dacă o măsură ar duce la o schimbare pozitivă în plan financiar.

Visul în care îți este frică să deschizi o ușă anume ar putea să aibă ca semnificație principală camera respectivă. Dacă, de exemplu, îți este frică să deschizi ușa de la dormitor, atunci se poate ca în viața reală să ai o mare nesiguranță în privința relației tale amoroase. Nu ești sigur(a) pe tine sau nu ești sigur(a) pe perechea ta. Sunt amănunte care te pun pe gânduri. Ai observat ceva gesturi sau ai auzit ceva vorbe care ți-au cam dat peste cap planurile mărețe. Te simți dezorientat(a) în privința vieții amoroase.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi ceva macabru și ciudat, inexplicabil

deschizi usa cu frica

Dacă visezi că îți este frică să deschizi ușa de la biroul de la locul de muncă, atunci cam aceeași idee ar rezulta și aici. Nu mai ai siguranța de dinainte. O să se întâmple ceva la serviciu și o să te dezorienteze. O să-ți fie teamă să mai ai atitudinea de dinainte, nesiguranță în profesia ta. Nu ai curajul să mai accepți și alte provocări profesionale deoarece ultimele experiențe prin care ai trecut te-au adus sau o să te aducă cu moralul la pământ.

Visul în care îți este frică să deschizi ușa de la bucătăria ta indică o teamă și o nesiguranță față de afacerile și relațiile casnice. O discuție cu cei din familie s-ar putea să te cam deziluzioneze. Nu o să mai dai curs planurilor pe care le-ai făcut. Ceva nu ai făcut bine, și acum îți este jenă să mai dai ochii cu cei din casă.

Visul în care îți este frică să deschizi ușa de la o cameră de hotel ar putea sugera faptul că îți este frică de o schimbare ce se anunță benefică pentru tine. Însă experiențele negative din trecutul tău te împiedică să faci primii pași într-o nouă carieră. Nu mai crezi prea mult că ți se poate întâmpla un lucru atât de norocos. Ești foarte circumspect(a) cu persoanele străine de la care primești invitații și propuneri incitante.

Visul în care îți este frică să deschizi o ușă de la o cameră în care ți-ai petrecut copilăria ar putea să reprezinte un semn că, deși, într-un fel, te mai incită ideea de a te comporta copilărește, nu o să mai ai curajul să te comporti nici măcar în situațiile cele mai intime ca în timpul copilăriei. Îți este teamă că vei redeveni vulnerabil(a) și naiv(a).

1 COMENTARIU

  1. Am visat că am găsit la amiază când cerul era portocaliu un ou care avea forme neregulate, greu, puțin mai mare decât cel de găină. L-am luat și m-am îndreptat spre blocul unde locuia bunica care a decedat acum un an. La intrare, pe dreapta în grădină stăteau niște bărbați la o masă și consumau băuturi alcoolice. Îmi era puțin teamă că m-au văzut cu acel ou. Am intrat în scară, iar la etajul 1 era o chiuvetă de baie cu puțină apă lângă scările care urcau spre bunica. Ea a deschis ușa de la intrare, m-a chemat cu o voce rece, ușa transmițând o lumină puternică, cu tentă alb-albastră. Am lăsat oul în chiuvetă de teamă să nu o supăr, am urcat și când am ajuns în dreptul ușii m-am uitat înapoi, iar oul era eclozat, cu urme de gălbenuș. Plutea cu aripile deschise un vultur. Pentru un moment am crezut că e mort, dar a ridicat capul și se uita împrejur. Am intrat în apartament. Brusc s-a schimbat topica visului, revenise la elementele precedente pe care nu mi le amintesc clar. Știu doar că umblam prin diverse zone mai frumoase ale orașului, printre care cea în care locuia bunica decedată și în cercam să mă feresc de ispitele pe care încerca să mi le pună un necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.