Interpretare vis în care îți pierzi un cercel sau nu îți găsești cerceii

0
24680
Interpretare vis in care iti pierzi un cercel sau nu iti gasesti cerceii

Interpretarea viselor în care îți pierzi un cercel sau nu îți găsești cerceii se referă în multe cazuri la neascultarea de cineva ori că te afli pe o pistă greșită.

Dacă visezi că îți pierzi un cercel, atunci se poate ca în viața reală cineva să te dezorienteze intenționat; o să te deruteze vorbele cuiva, spusele unei persoane pot să te inducă în eroare dacă nu ești foarte atentă.

Dacă în vis constați că ți-ai pierdut un cercel, simbolizează neatenția față de niște învățăminte; o să îți pierzi concentrarea într-o împrejurare, nu o să profiți de vorbele cuiva, nu o să iei aminte.

cercei

Cercei apăruți în vis sunt un simbol de vești bune, vești îmbucurătoare, cunoștințe care îți vor produce bucurie în curând. Dacă ești căsătorită, cerceii ar putea să fie un semn că este nevoie să asculți ce îți spune soțul; ești prea dezinteresată și nu bagi în seamă ce ți se recomandă. În schimb, dacă îți pierzi un cercel, poate sugera faptul că o să faci ceva din proprie inițiativă, fără să te consulți cu soțul sau cu partenerul de viață.

Visul în care nu îți găsești cerceii denotă o așteptare în zadar după niște vești pe care trebuie să le primești de la cineva. Nu mai apare persoana care trebuie să îți transmită o informație; o să îți pierzi răbdarea, nu mai ai timp să asculți ceea ce vrea să îți spună o persoană, nu ești deschisă unor noi idei sau noi planuri.

Alteori, asemenea vis anunță rezolvarea unor probleme în căsnicie; problemele personale se vor liniști. Nu vei putea trage învățăminte pozitive dintr-o situație; vei rata o șansă de a merge la o întâlnire și vei avea o supărare. Nu vei putea afla un secret pe care îl dorești cu ardoare.

Citește și:  Interpretare vis în care ești într-un magazin și încerci multe haine

Dacă visezi că ai niște cercei prețioși pe care nu îi găsești, atunci cineva nu îți va acorda grija pe care o nutrești; vei simți dezamăgire și nu vei avea parte atât de repede de o muncă pe care o vrei. Alteori, visul este un semn că vei fi ferită de vorbele urâte ale celorlalți.

Visul în care nu îți găsești cerceii prevestește imposibilitatea de a susține o relație amoroasă; te lași influențată de vorbele altora. Trebuie să fii precaută și foarte rezervată în ceea ce faci; fii atentă la serviciu. Nu te vei simți în largul tău singură sau în preajma cuiva. Vei simți o pierdere de senzualitate și vei pierde legătura cu propriul tău sine, sau nu vei putea accesa nivelul mental.

cercei

Visul în care nu îți mai găsești cerceii poate fi un semn de ignorare. Nu vei mai iniția un proiect interesant pentru care te-ai mobilizat; vei pierde un avantaj într-o afacere. Nu vei mai simți atrăgătoare și vei evita apostrofarile cuiva. Vei pierde sensibilitatea față de cineva și nu vei mai vrea să asculți ceea ce spune o prietenă de-a ta. Vei face tot posibilul să o eviți sau, în alte circumstanțe, nu vei mai avea ocazia să asisti la o întrunire.

Desigur, nu doar tipul cercelului, dar și materialul din care este făcut pot adăuga straturi suplimentare de interpretare. De exemplu, un cercel de aur pierdut poate sugera pierderea unei oportunități valoroase, în timp ce un cercel de argint ar putea reprezenta o relație stricată.

Dacă ești curios despre semnificații mai generale ale cerceilor în vise, citește acest articol detaliat despre interpretarea apariției cerceilor în vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.