Interpretare vis în care ești bătut foarte tare de niște delincvenți

0
422
Interpretare vis in care esti batut foarte tare de niste delincventi

Interpretarea viselor în care ești bătut foarte tare de niște delincvenți se referă la situații în care vei avea de pierdut ceva. Trebuie să îți schimbi comportamentul sau gândirea față de ceva sau cineva.

Dacă visezi că ești bătut(ă) de niște delincvenți, atunci în realitate ar trebui probabil să îți ajustezi pe alocuri comportamentul tău. Ceva iese din tiparul normal și nu convine unora. Poate este nevoie să îți schimbi puțin felul în care privești o stare de lucruri și să îți îmbunătățești aspectele neglijate.

Visul în care iei bătaie de la niște delincvenți poate să ilustreze, în alte cazuri, nevoia de control asupra propriilor acțiuni. Pe undeva există un mic abuz din partea ta fără să îți dai seama. Fii atent(ă) la ce spui sau ce faci și încearcă să privești lucrurile așa cum sunt.

Dacă visezi că te bat niște delincvenți, exprimă nevoia urgentă de a reveni la o atitudine conformă cu standardele. În curând, cineva s-ar putea chiar să îți atragă atenția mai sever că nu faci bine ceea ce faci. Schimbă-ți paradigma în care trăiești, acceptă pe alții așa cum sunt, și nu forța lucrurile în direcția dorită de tine dacă observi că ceilalți nu sunt de acord.

A bate în vis simbolizează a-ți impune prin puterea voinței asupra altora, fie prin forța mentală sau prin cea fizică. Reprezintă un caz de abuz sau forțare la maxim a unei situații. În această ordine de idei, s-ar putea spune că niște persoane o să încerce să te abată într-o direcție care nu este corectă, lupti impotriva unei ordini.

Citește și:  Interpretare vis în care două fete sau doi băieți se luptă pentru tine

bataie de strada

Visul din această perspectivă are o explicație mult mai facilă și simbolizează nesupunerea la unele norme sociale sau particulare, visul în care te bat niște delincvenți poate să exprime de fapt propria ta nesupunere, rebeliunea împotriva cuiva, neacceptarea unei situații și respingerea ei cu toate forțele.

Delincvenții în vis simbolizează exact aceste aspecte, nesupunere, lupta împotriva curentului principal, ignorarea legilor sau a normelor de conduită general acceptată, impunerea propriilor coduri vis-a-vis de libertatea de acțiune sau gândire.

Privit din acest unghi, visul în care ești bătut(ă) de niște delincvenți reprezintă viziunea generală pe care o ai față de situația ta actuală, o viziune ce se află probabil la extrema cealaltă și tânjești cu toată ființa de a schimba felul tău de viață.

Dacă în realitate nu îți convine deloc locul de muncă sau situația din familie, ori poate nu îți convine relația plictisitoare în care te afli, visul reflectă frustrările mari ce au rezultat din toate aceste stări care nu sunt armonizate cu felul tău de a fi, ești o fire mai răzvrătită și nu o să accepți în ruptul capului ca cineva să îți mai impună vreo regulă, o să încerci de acum încolo să faci cum te taie capul, nu neapărat că o să recurgi la prostii, dar cel puțin o să te străduiești să imprimi vieții tale o doză din personalitatea ta.

Visul în care ești bătut(ă) de niște delincvenți poate alteori să reflecte și unele conflicte de idei sau viziuni mai ample pe care o să le ai în cercul tău de prieteni, te lupți din răsputeri să nu faci ce fac ceilalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.