Interpretare vis în care fumezi țigară după țigară și este plin de fum

0
761
Interpretare vis in care fumezi tigara dupa tigara si este plin de fum

Interpretarea viselor în care fumezi țigară după țigară și este plin de fum se referă în general la situații în care planuiești să duci la bun sfârșit o treabă sau se mai poate întâmpla să reprezinte odihnă și mulțumirea lucrului făcut bine, e ca un fel de savurare a operei pe care tocmai ai terminat-o.

Dacă visezi că fumezi țigară după țigară și este plin de fum, înseamnă că în realitate există posibilitatea să te apuci de mai multe proiecte în același timp și să nu reușești să duci niciunul până la capăt așa cum trebuie. Reflectă puțină dezorientare sau faptul că o să te copleșească complexitatea unor lucrări și nu o să știi exact de ce anume să te apuci mai întâi.

Visul în care fumezi țigară după țigară și ești înconjurat de fum poate simboliza sentimente de stres, anxietate sau o luptă interioară cu dependența. Acest tip de vis poate reflecta sentimentele tale subconștiente legate de o situație sau un obicei care te copleșește sau te controlează. Fumatul excesiv în vis poate indica, de asemenea, o nevoie de a face față unor aspecte ale vieții tale care te consumă emoțional.

nu te poti opri din fumat

Pe de altă parte, fumul care umple spațiul în vis poate reprezenta confuzia, lipsa de claritate sau incapacitatea de a vedea o situație clar. Acesta poate simboliza sentimente de a fi pierdut într-un nor de incertitudine sau de a fi împovărat de gânduri și emoții neclare. Reflectând asupra contextului în care fumezi și a sentimentelor tale în vis, poți începe să înțelegi mai bine stările tale interioare și modul în care te raportezi la situațiile stresante din viața ta.

Visul în care este mult fum de țigară arată faptul că nu o să ai claritatea necesară într-o situație anume sau pe o perioadă puțin mai lungă.

Visul în care fumezi țigară după țigară și este plin de fum în cameră ilustrează neatenție de la treburile tale curente. Se poate spune că îți faci gânduri și iluzii că o să termini ce ai început. Poate să reflecte o atitudine la locul de muncă unde nu prea dai randamentul pe care îl așteaptă colegii tăi. În această ipostază, visul îți sugerează faptul că din dorința de a face cât mai multe poate să apară riscul de a nu face nimic.

Citește și:  Interpretare vis în care ți se strică un obiect de valoare

De asemenea, dacă visezi o asemenea scenă, s-ar putea ca în scurt timp să trebuiască să îți replanifici ceva sau să amâni o treabă pentru care te-ai pregătit destul de minuțios în urmă cu ceva vreme. Dacă în viața reală ai planificat cumva vreo călătorie de afaceri sau altă lucrare, atunci poți să te aștepți să intervină ceva neprevăzut care să îți dea peste cap toate planurile concepute înainte. Visul reflectă o stare de tensiune din cauza că nu o să poți să îți continui planurile propuse.

Visul în care fumezi multe țigări una după cealaltă denotă multă concentrare și minuțiozitate în ceea ce dorești să faci. Este posibil să ai ocazii unice de a te remarca prin ceva în curând, însă nu o să iei nicio decizie în grabă. O să amâni luarea unei hotărâri pentru mai târziu, când o să ai mintea mult mai limpede și mai ușoară.

fumat la greu

Dacă în viața reală ești o persoană destul de controversată și pe seama căreia se spun multe vorbe, visul ilustrează faptul că în curând o să ajungi subiectul unor discuții foarte colorate și interesante. Cineva te ia în râs sau te bârfește celorlalți, și nu pentru că nu ar avea motive, ci mai degrabă te ia ca pe un subiect spumos de sueta.

Visul în care fumezi multe țigări și este fum gros semnifică niște griji pentru nereușita unor acțiuni sau activități. S-ar putea ca în curând să nu-ți iasă pașii sau să te temi foarte mult că nu o să-ți iasă mișcările exact într-o afacere sau în altceva. Visul în această ipostază reflectă frica de a lua taurul de coarne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.