Interpretare vis în care întârzii la întâlnire

0
2015
Interpretare vis in care intarzii la intalnire

Interpretarea viselor în care întârzii la întâlnire reflectă în foarte mare măsură faptul că nu reușești să te pui de acord cu tine însuți în anumite împrejurări. O să ai de suferit din această cauză și s-ar putea chiar să îți provoci unele pierderi materiale.

Visul în care întârzii la o întâlnire adesea reflectă sentimente interioare de anxietate sau teama de a nu satisface așteptările altora. Aceste vise pot fi un semn că te simți sub presiune în viața reală sau că te confrunți cu temeri legate de eșec și respingere. Reflectarea la contextul și emoțiile visului poate oferi indicii despre zonele vieții unde simți această presiune.

Visul în care mergi la o întâlnire, dar îți dai seama că ai întârziat, sugerează faptul că în viața reală nu reușești să ajungi la un numitor comun cu propria persoană. Ai gânduri contradictorii în situații importante, și tocmai de aceea ai de suferit.

Dacă visezi că ai programat o întâlnire cu cineva, dar nu reușești să ajungi la timp, simbolizează un eșec în afacerile pe care le ai. Este foarte posibil să nu te pui de acord cu partenerul tău asupra unor acțiuni sau activități comune care au ca scop câștiguri. Există șansa ca în realitate să nu te descurci cu partenerul sau cu un anumit coleg de la locul de muncă.

Se poate ivi ocazia ca să nu poți să-ți corelezi acțiunile și timpii de acțiune cu niște colegi de la serviciu și astfel să ai necazuri mari cu șefii.

De regulă, asemenea vis exprimă destul de sugestiv neputința de a suprapune anumite aspecte ale vieții sau anumite acțiuni.

Dacă visezi că nu ajungi la întâlnirea cu o persoană feminină, atunci s-ar putea ca în viața reală să nu poți să-ți exprimi afecțiunea față de cineva apropiat. Sau mai există posibilitatea, în altă ordine de idei, să nu te înțelegi cu persoana iubită asupra unui lucru.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un cojoc

intarzie la intalnire

Dacă în realitate ai probleme de comunicare cu cei din jurul tău, sau în special cu cineva mai apropiat(a), atunci visul te anunță că nu o să reușești să îți dezvolți anumite trăsături de caracter mai calde, mai afective. Niște aspecte ale personalității tale au rămas în stare brută fără să ai posibilitatea să le cizelezi așa cum se cuvine.

Dacă visezi că îți dai întâlnire cu vreun membru al familiei tale și nu poți să ajungi la timp, atunci se poate ca în realitate să existe niște disensiuni grave în sânul familiei tale sau niște neînțelegeri referitoare la unele probleme majore care necesită remediere urgentă.

Totodată, această ipostază mai ilustrează și posibilitatea ca tu să nu dai dovadă de destulă afecțiune față de membrii familiei, ori unii dintre ei să nu mai aibă atâta încredere în angajamentele pe care le-ai făcut.

Demonstrează faptul că este nevoie să te implici acum mult mai des și mult mai serios în demersurile pe care le face familia.

Dacă visezi că ai aranjat o întâlnire cu niște persoane importante și nu ajungi la timp la întâlnire, este un semn că în viața reală nu reușești să îți integrezi destul de bine niște concepte în mintea și în personalitatea ta. Ai dificultăți în a te pune în valoare exact atunci când îți sunt prielnice toate împrejurările. O să îți lipsească încrederea în tine exact când ai mai puțină nevoie de acest lucru.

Această ipostază semnifică faptul că în curând s-ar putea să nu îți activezi la timp spiritul de acțiune și să începi să te comporți cu o mentalitate de învingător(oare). În caz contrar, o să ai de pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.