Compatibilitățile zodiei Scorpion cu toate zodiile

0
114
Scorpion

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Berbec

Berbecul e zodia cuceririi de teritorii, tu ești prea gelos și prea posesiv, Berbecul vrea doar să aibă tot ce zboară pentru că este un învingător și de multe ori uită de tine, ceea ce te va răni și relația se va sfârși în cel mai tragic mod. Dacă găsești un Berbec și ții musai de el, atunci trebuie să știi să-ți temperezi crizele și să-l accepți așa cum este, pentru că el te poate iubi dar în felul său.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Taur

Aici se pare că ajungi pe pământ. Taurul este atât de prins în mrejele tale și te răsfață atât de bine și de pasional, încât nu-ți mai vine să pleci, ci doar să te cuibărești pentru totdeauna în brațele sale.

Amandoi vă bucurați însă mai degrabă de o seară în doi, decât într-o zonă agitată, plină de alți prieteni și alături de un Taur îți poți manifesta gelozia liniștit, deoarece el va adora să știe că persoana de lângă el vrea. Ceea ce vă caracterizează relația este fertilitatea deoarece amândoi, apa și pământ, creați ceva foarte prolific.

Compatibilitatile zodiei Scorpion cu toate zodiile

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Gemeni

Aerul nu prea te lasă să respiri bine, pentru că aerul trebuie să zboare, să plutească și relația dintre voi nu ține decât o clipă, moment în care se consumă pasiunea. Gemenii umblă prea mult și asta nu-ți face bine orgoliului și gelozia ta va căpăta forțe nemaivăzute. Nu mai punem că Gemenii trebuie să cunoască, să socializeze, iar tu nu prea vei accepta contactul lor cu toată lumea din jur. Ceva trebuie să fie rezervat și pentru tine.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Rac

Aici te simți în siguranță. Stabilitatea Racului te va menține pe poziții și te va asigura că ai ceva ce poți să deții, doar al tău, fără riscul de a pierde. Amandoi sunteți zodii de apă, ceea ce înseamnă că vă scăldați împreună în pasiune și în mister, puteți ajunge la mari realizări cu norocul Racului și cu determinismul de care dați dovadă atunci când vă puneți ceva în cap.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Leu

Dar oare nu vă gândiți prea departe?! Leul are nevoie să fie adorat, nu închis în cușca. Gelozia de care dați dovadă, ca zodie, ca și caracter, pe care chiar dacă de multe ori doriți să o temperați, îl va respinge pe magnificul Leu. El pur și simplu trebuie să strălucească și nu să fie posedat. La început pasiunea este arzătoare, dar cu timpul se stinge.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Fecioară

O relație plină de surprize, mai ales pentru Fecioară, te va uimi cu sinceritatea ei și cu intelectul de care dă dovadă în majoritatea cazurilor. Trebuie însă să aveți răbdare dacă vă poartă pe meleaguri neînțelese ale fixului, iar fascinația voastră pentru ireal nu prea se încadrează acolo. Însă Fecioara are nevoie de ceva: de stabilitate și de încredere, pe care numai un Scorpion posesiv i le poate oferi.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Balanță

Aici intervine războiul și dragostea sau aici se ciocnesc astrele și se sparg sticlele. Desi apa si aerul sunt ambele îmbrăcate în mister se poate să nu se ajungă la rezultatele dorite pe plan emotional, deoarece ele sunt gândite opus, dar dacă vă temperați, ca și Scorpion ce sunteți, atunci aveți toate șansele să excelați în fața Balanței.

Citește și:  Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Balanță

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Scorpion

Poi dacă amândoi sunteți geloși și vă îngradiți unul pe altul, unde se ajunge? Probabil că departe ar zice cei mai mulți, dar de adesea Scorpionii parcă nici nu se mai înțeleg pe ei. Totuși pasiunea cu care faceți dragoste vă unește cel mai bine și vă ține pe poziții ori de câte ori apare vreo scânteie.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Săgetător

Se pare că aventura nu prea se împacă cu posesivitatea. Trebuie să țineți cont de mai multe aspecte: Săgetătorul este prea plin de sine, plin de putere, de aventură și merge direct la țintă, iar dacă tu nu ești ținta lui, atunci degeaba te zbați, pentru că și în cazul în care vei fi, te va ținti și atât, te va lăsa în urmă când apare următoarea cauză nobilă a sa. E prea cu dor de duca iar tu ai nevoie de stabilitate și de pasiune rațională, plină de suflet.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Capricorn

Misticismul tău e posibil să-l ducă pe cerebralul Capricorn în pesteri necolindate, dar el e prea uranian și prea indiferent ca să-ți ofere pasiunea de care ai nevoie. Nu mai bine o lași baltă? Decât să fii rănit sau să riști să te închizi în carapacea ta… cert e că un Capricorn care se respectă va fi atras de Scorpion din prima clipă și dacă i se va oferi tot ce are nevoie atunci relatia va merge struna.

Compatibilitatile zodiei Scorpion

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Vărsător

Nici să nu te gândești! Vărsătorul are nevoie de libertate, de tot ce înseamnă idei și rațiune și dreptate, tu-l poți atrage doar cu misticismul tău și să-l închizi acolo între câțiva pereți cu forme ciudate, dar Vărsătorul vrea mai mult decât atât. În plus sigur te va enerva la culme faptul că el plutește mereu departe de tine și gelozia ta nemărginită îți va răni sufletul.

Compatibilitățile zodiei Scorpion cu zodia Pești

Aici se pare că ai găsit un teritoriu ce trebuia cucerit de mult. Ambii sunteți plini de rațiune pură, de mistere și nu vă trebuie prea multe ape în care să vă scăldați, deoarece chiar și una singură va capăta mereu o altă formă. Relațiile sexuale vor fi duse pe cele mai înalte culmi și totul va excela când vă apucați de filosofii.

Zodia Scorpion este adesea înconjurată de mister și pasiune. Energia sa intensă atrage și respinge în același timp alte zodii. Se spune că Scorpionul are o latură profundă, care deseori nu este vizibilă la prima vedere. Relațiile sale sunt caracterizate prin pasiune, loialitate, dar și prin momente tensionate.

Această intensitate îl face inconfundabil și oferă relații memorabile cu celelalte semne zodiacale. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre natura și caracteristicile Scorpionului, te invităm să citești ghidul nostru complet despre zodia Scorpion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.