Interpretare vis în care ești un îmblânzitor de șerpi

0
505
Interpretare vis in care esti un imblanzitor de serpi

Interpretarea viselor în care ești un îmblânzitor de șerpi face aluzie la ipostaze în care te străduiești să ameliorezi stări conflictuale sau să încerci să îmbunătățești situații neplăcute. Dacă visezi așa ceva, se poate ca în viața reală să joci rolul unui mediator într-un conflict între neamuri sau să intermediezi o negociere aprinsă referitoare la o avere mare. În orice caz, visându-te în această ipostază, arată faptul că multă lume te vede ca un om de încredere și cu intenții bune.

Dacă te visezi dresând șerpi prin iarbă, atunci s-ar putea ca în viața reală să încerci să te impui într-o relație de iubire, să încerci să-ți controlezi sentimentele tale și pe ale partenerului tău – partenerei tale. Semnifică faptul că tu de fapt nu ai siguranță în relația respectivă, ai impresia că ești păcălit sau ceva anume îți scapă.

În cazul în care visezi că îmblânzești șerpi mari, s-ar părea că în realitate ai tendința de a acumula prea multe informații și cunoștințe pe care nu le poți administra cu înțelepciune. Mai poate să sugereze și faptul că te străduiești să rezisti unor ispite care te încearcă din ce în ce mai frecvent.

Se poate să ai tentația de a pune mâna pe ceva bani, însă îți este frică de riscurile asumate, sau la fel de bine s-ar putea ca în viața reală să fii tentat să abordezi o persoană de sex opus care ți-a luat mințile, însă nu te prea bagă în seamă. În acest caz, poate fi vorba de neputința de a găsi o cale de apropiere convenabilă care să te pună într-o lumină favorabilă în ochii persoanei respective. Astfel, încerci să afli punctele slabe, slăbiciunile acelei persoane pentru a le exploata.

Citește și:  Interpretare vis în care ești urmărit și înțepat de albine

imblanzitoare de serpi

Dacă în vis îți apar șerpi care se mișcă necontenit ar putea semnifica faptul că în realitate ți-ai descoperit dușmanii adevărați și acum încerci să îi „administrezi” după cuviință, se poate să stai de vorbă cu ei și să ajungeți la compromisuri valabile care să aducă avantaje de ambele părți.

Dacă șerpii pe care îi îmblânzești sunt veninoși și simți un sentiment de pericol în preajma ta, atunci există o posibilitate ca în viața reală să treci prin momente neplăcute, nerealizări consecutive care să te pună serios pe gânduri, nestiind care este cauza lor. În acest caz, este foarte posibil să fie vorba de piedici din partea unor oameni răuvoitori sau neînțelegerea corectă a unor situații.

Dacă șerpii nu te atacă, nu te mușcă și nu se încolăcesc pe mâinile tale, atunci este un semn bun care arată că vei reuși în cele din urmă să ieși din situații destul de alarmante. O să găsești soluții la problemele tale personale și o să îți controlezi temperamentul.

În situații mai deosebite, a visa că îmblânzești șerpi mai poate semnifica și o situație în care ai aflat că ai fost trădat de cineva și acum încerci să demontezi, să eviți în ascuns toate capcanele care ți s-au întins. Aceeași situație se poate referi și la viitor, s-ar putea să fii trădat de cineva apropiat, așa că este recomandat să ai mare bagare de seamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.