Interpretare vis în care ești surprins de o inundație mare și te zbați să supraviețuiești

0
7909
Interpretare vis in care esti surprins de o inundatie mare si te zbati sa supravietuiesti

Interpretarea viselor în care ești surprins de o inundație mare și te zbați să supraviețuiești arată diferite probleme cu care te vei confrunta în viitorul apropiat și care îți vor da mari bătăi de cap. Dacă visezi că în casa ta apare brusc apă și o inundă atunci te anunță că o să ai probleme cu sănătatea, totodată mai prevestește și o perioadă nefastă pe care o ai pe plan financiar.

Visul în care ești surprins de o inundație mare și te zbați să supraviețuiești poate simboliza sentimente de copleșire și anxietate în fața unor situații din viața reală. Inundația în vise adesea reprezintă emoții puternice și necontrolate, precum și schimbări bruște sau neașteptate. A te lupta pentru supraviețuire într-o astfel de situație poate indica lupta ta interioară de a face față și de a depăși obstacolele sau provocările emoționale.

Acest vis ar putea fi un semnal al subconștientului tău că te simți depășit de emoțiile sau situațiile actuale și că te străduiești să găsești echilibru și stabilitate. Reflectând la modul în care te simți în timpul inundației și la strategiile de supraviețuire pe care le adopți, poți obține o perspectivă mai clară asupra modului în care gestionezi crizele și stresul în viața ta.

Visul acesta mai simbolizează și ipostaza în care te afli în momentul în care ești surprins de un întreg șir de evenimente și situații din care nu știi cum să scapi. Poate avea și o conotație pozitivă, și anume ilustrează capacitatea ta de a te descurca în vâltoarea vieții cuprins de tot felul de probleme și limitat în acțiune de situațiile inedite.

Exprimă nevoia de a te manifesta, dacă ești o persoană închisă atunci în mod cert o inundație în vis arată și nevoia stringentă de a-ți exprima sentimentele și voința în mod nestăvilit. Are de-a face în mod special cu dorințe sexuale foarte puternice care își caută cu disperare o cale de manifestare.

inundatie mare

Visul în care te vezi surprins de o inundație masivă undeva pe o stradă poate semnifica greutăți enorme în viață sau chiar mișcări populare care pot schimba ordinea socială. În cazul în care simți cum apa te trage pe un curs nedorit și nu poți scăpa înseamnă că s-ar putea să fii surprins fără voia ta într-o situație neplăcută din care vei avea doar de pierdut.

Citește și:  Interpretare vis în care îți este foarte sete și când bei apă ai în gură nisip

Se anunță pagube mari și nefericire din care o să te scoți cu mare greutate. Același scenariu mai prevestește și probleme mari cu afacerea sau activitatea pe care o desfășori. A visa cum ești luat de valul de apă al unei inundații reflectă și posibilitatea de a exista o situație foarte neplăcută în relația de cuplu sau în căsnicie, s-ar putea să asisti la niște certuri urâte și jigniri, se poate ca relația ta să aibă foarte mult de suferit.

Într-o altă ordine de idei, inundatia în vis sugerează și faptul că o anumită persoană – poate fi un prieten, o cunoștință – te vorbește foarte urât pe la spate și încearcă să profite de tine. Dacă te zbați din greu să rezisti în fața apelor înseamnă că în viața reală se poate să întâlnești obstacole majore puse în calea ta de către persoane răuvoitoare aflate în posturi de conducere înalte.

Dacă ești o persoană înstărită atunci s-ar putea ca într-un viitor nu chiar atât de îndepărtat bogăția acumulată în ani și ani de trudă să fie pusă în primejdie. Poate să fie vorba și de o moștenire câștigată care se află în prag de a fi risipită rapid.

În unele cazuri și după unele interpretări, inundația masivă semnifică și un capăt de drum sau un sfârșit de etapă în viață, urmând să înceapă un nou ciclu în care va trebui să te desprinzi de tot ceea ce nu ți-a folosit în trecut. Faptul că te lupți cu apele pentru a supraviețui poate să semnifice o luptă pentru a scăpa de vechile metehne și obiceiuri învechite care te țin în loc și îți împiedică evoluția normală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.