Interpretare vis în care vezi un raid aerian deasupra orașului

0
3904
Interpretare vis in care vezi un raid aerian deasupra orasului

Interpretarea visului în care vezi un raid aerian deasupra orașului s-ar putea să aibă de-a face cu o situație forțată, ceva care se întâmplă într-un mod forțat. O situație de la locul de muncă sau din familie suferă o intervenție din partea altcuiva. Simbolizează mai degrabă intervenția ne-naturală a cuiva într-o situație sau asupra unor lucruri.

Raidurile aeriene în vise pot avea conotații puternice, legate adesea de sentimente de vulnerabilitate și temere ascunse. S-ar putea să te simți amenințat sau în pericol în viața de zi cu zi, chiar dacă nu ești într-o situație reală de pericol. Aceste vise pot fi, de asemenea, legate de evenimente traumatice din trecut sau de temeri legate de viitor. Poate fi util să discuți despre aceste sentimente și să încerci să înțelegi ce te determină să ai astfel de vise.

Adesea, un vis cu raiduri aeriene este însoțit de sunete puternice și alarmante. Aceste sunete pot indica o situație urgentă sau nevoia de a fi alert. Dacă vrei să înțelegi mai bine aceste sentimente, te-ar putea interesa și interpretarea viselor în care auzi sunete de alarmă.

raid aerian

Dacă vei vedea în vis cum apar avioane de vânătoare deasupra orașului sau deasupra unor clădiri, înseamnă că vei fi forțat de niște împrejurări să iei o anumită poziție sau să faci ceva ce în mod normal nu ai face.

Simbolizează uneori și un abuz comis asupra ta de cineva la locul de muncă sau într-un cadru mai intim. Dacă în vis observi că zboară deasupra unor clădiri mai înalte, înseamnă că ți se va impune ceva la locul de muncă din partea unor superiori; va trebui să-ți schimbi atitudinea sau să renunți la un program în favoarea altui plan.

Se poate întâmpla ca în curând să ți se pună în vedere că trebuie să demisionezi din cauza unor erori sau a unor sarcini neîndeplinite. Sau, de asemenea, se poate întâmpla ca să ți se ceară să faci ceva peste programul tău obișnuit, să ți se încredințeze sarcini suplimentare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi Cartea Recordurilor

Dacă în vis vei vedea că trec pe deasupra casei tale, atunci există posibilitatea unei schimbări foarte importante în relațiile familiale. De exemplu, să ți se spună din partea unor rude că nu ai procedat corect în legătură cu ceva legat de o moștenire comună, sau să îți spună soția (soțul) – partenera (partnerul) – că de acum încolo va trebui să te conformezi unor noi planuri. În acest caz, se mai poate presupune și o subordonare automată, o acceptare tacită a deciziei luate în comun.

În cazul în care vezi cum avioanele survolează deasupra unor parcuri, atunci poți liniștit să îți anulezi orice program de concediu, pentru că vor apărea schimbări importante de planuri în viața ta și urmează neliniști și îngrijorări.

dupa raidul aerian

Dacă observi cum trec pe deasupra unui spital sau a unui azil sau orice altă clădire care are legătură cu sănătatea, atunci pot să intervină niște evenimente care își vor pune amprenta asupra sănătății tale. În situația în care observi că lansează proiectile care afectează orașul, este un semn de griji majore; ceva în mod sigur se va întâmpla și îți va afecta programul obișnuit pe care îl aveai.

De regulă, avioanele mai reprezintă și vești importante care pot apărea pe neașteptate, de obicei vești care vor avea un impact destul de mare în viața ta și uneori cu tentă negativă. Nu este exclus să primești în curând ceva vești sau vesti la care nu te-ai fi gândit nici în ruptul capului și care să te anunțe ceva important în așa măsură încât să îți dea peste cap orice plan.

Dacă visezi așa ceva, atunci este foarte posibil să aibă de-a face cu veștile tragice; eventual vei auzi cum a decedat o rudă sau un bun prieten, poate vei fi anunțat de un eveniment care te va determina să îți schimbi locul de muncă sau domiciliul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.