Interpretare vis in care apar culturi agricole distruse de vreme

0
570
Interpretare vis in care apar culturi agricole distruse de vreme

Interpretarea viselor in care apar culturi agricole distruse de vreme reflecta in general pierderi dar in unele situatii, depinde de stadiul culturilor, mai poate sa ilustreze si o inviorare a afacerilor.

Daca visezi ca apar prin fata ta culturi agricole care par a fi distruse de vremea rea si ploioasa denota in prima instanta o pierdere, o irosire a belsugului din casa sau a sporului muncii tale.

Daca vezi niste culturi de grau distruse din cauza vremii atunci o sa ai vremuri aspre in fata ta, te asteapta o perioada destul de grea din punct de vedere financiar.

Daca vezi o holda de grau distrusa de seceta inseamna ca o sa ai o scurta perioada de traversat in care nu prea o sa-ti iasa mare lucru in afaceri, norocul tau ca nu o sa dureze foarte mult, o sa treci peste greutati si te vei bucura din nou de bunastare.

Visul in care vezi o recolta de porumb distrusa de vremea rea semnifica, de asemenea, griji financiare, o gramada de munca facuta in zadar, un plan in care ai investit foarte mult va esua din nefericire.

culturi agricole distruse

Visul in care vezi o cultura de cartofi distrusa de vreme reflecta in buna parte cam aceleasi aspecte insa intr-un plan mai casnic, s-ar putea sa ti se strice planurile facute impreuna cu familia, o sa traversati impreuna o perioada mai grea si o sa faceti si economie.

Daca visezi ca treci pe langa o cultura de floarea soarelui care este efectiv distrusa si culcata la pamant de vremea rea atunci este un semn de tulburare mare a sentimentelor, visul in aceasta ipostaza simbolizeaza o mare pierdere sufleteasca, probabil o sa se destrame o mare prietenie sau o mare dragoste se va ofili.

Citește și:  Interpretare vis in care lovesti o masina

In cazul in care visezi o cultura de ovaz atunci s-ar putea ca in viata reala sa nu mai faci o calatorie din interes, in cazul in care ti-ai planificat cumva vreo calatorie de afaceri sau un drum in interes profesional atunci visul este un semn ca vei renunta la drum cel mai probabil din motive care nu depind de tine.

Daca visezi ca treci pe langa o cultura de orz care este distrusa de vreme atunci se poate ca in realitate sa ai un ghinion la locul de munca, ceva nu o sa iti mearga ca pe roate asa cum te-ai asteptat. In aceasta ipostaza se mai poate spune ca visul prevesteste neputinta de a schimba ceva in bine, e ca si cum ti-ai tot planificat sa indrepti o situatie si nu vei reusi deloc nici in perioada urmatoare.

Daca visezi un lan de secara care este distrus de vreme atunci o sa ai zile foarte posomorate, o sa ai o stare sufleteasca foarte anosta si nu o sa vrei sa comunici prea mult cu cei din jur, ceva o sa te deprime in scurt timp.

In situatia in care visezi o cultura de orez distrusa complet de vremea rea atunci te poti astepta la niste vesti proaste, contrar asteptarilor tale vestea pe care o astepti de la cineva nu te va bucura deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.