Interpretare vis în care te scalzi într-o baltă sau lac

0
7831
Interpretare vis in care te scalzi intr-o balta sau lac

Interpretarea viselor în care te scalzi într-o baltă sau lac simbolizează în general stări de mulțumire sau fericire în multe situații. Tema fiind atât de largă, poate să atingă și alte aspecte mai personale; însă, în primul rând, reflectă o stare de bine, o curățire de aspectele negative care îți influențează viața în acest moment.

Dacă visezi că te scalzi într-un lac, este un semn de terminare a problemelor cu care te confrunți și care te-au epuizat în ultima perioadă de timp. Visul prevestește încheierea unor dificultăți ce te-au apăsat sau reflectă starea de mulțumire în urma terminării cu bine a unui proiect sau plan.

A te scalda într-un vis poate avea o varietate de semnificații, de la purificare și reînnoire, la sentimente de regenerare sau de eliberare de povara emoțiilor. Apa în vise adesea reprezintă emoțiile și subconștientul, iar actul de scăldat poate sugera o nevoie de a se curăța sau de a se simți revigorat. Dacă ești curios despre alte interpretări legate de scăldat în vis, poți consulta acest articol detaliat despre scăldat și scăldare.

faci baie in lac

Dacă ești un om de afaceri și visezi așa ceva, atunci în curând o să scapi de toate datoriile, iar afacerea pe care o ai o să capete un nou avânt, mult mai puternic și mai durabil.

De asemenea, visul în care faci baie într-un lac sau o baltă valurită semnifică faptul că s-ar putea să scapi de o relație sentimentală care mai mult te-a agitat și ți-a produs necazuri, decât să-ți aducă liniște sufletească.

Dacă visezi că te scalzi într-un lac murdar, atunci se poate ca în realitate să te îmbolnăvești foarte repede și fără veste. Nu o să existe semne preliminare care să te anunțe de apariția vreunei afecțiuni, ci totul o să se petreacă dintr-o dată.

Citește și:  Interpretare vis în care nu ai stare

În cazul în care te scalzi într-un lac limpede cristal, atunci este mai mult ca sigur că o să ți se împlinească o mare dorință sau o să duci o viață foarte liniștită, cel puțin pentru o perioadă de timp.

Visul în care faci baie într-un lac sau într-o baltă rece ca gheața semnifică răcirea unor sentimente față de cineva, față de o iubită – un iubit. Se poate ca în curând să apară o discuție mai aprinsă în cuplu și să vă despărțiți pentru o vreme, nu neapărat definitiv. Visul reflectă în această situație o animozitate mai îndelungată.

Dacă visezi că te scalzi într-un lac sau o balta foarte curată și cu apă foarte liniștită, este un semn de prietenie statornică sau relație de cuplu foarte trainică, ce poate să ducă chiar și la cununie. În cazul în care ești implicat(ă) într-o astfel de relație amoroasă, s-ar putea să ai o propunere de a legaliza prietenia în cuplu.

baie in lac

Se mai poate întâmpla să legi o prietenie foarte puternică și durabilă cu o persoană necunoscută pe care o să o întâlnești în scurtă vreme și cu care o să îți dai seama că aveți foarte multe în comun. Aveți subiecte comune de discutat, hobby-uri comune și obiceiuri asemănătoare.

Dacă visezi că faci baie într-un lac cu apă mică, atunci s-ar putea să ai surprize din partea perechii tale. Este posibil să afli că mai are o legătură sentimentală cu cineva sau pur și simplu nu mai dorește continuarea relației cu tine.

Visul în care te scalzi într-un lac tulbure mai poate să semnifice și piedici în afaceri sau situații înșelătoare care te vor descumpăni pentru o vreme. Și este posibil să ai și pierderi materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.