Interpretare vis în care înjuri și lovești persoane

0
6033
Interpretare vis in care injuri si lovesti persoane

Interpretarea visului în care înjuri și lovești persoane nu pare așa simplă cum pare la prima vedere, însă nici nu prevestește evenimente pozitive. Faptul că înjuri anumite persoane sau o persoană anume în vis prevestește un necaz, o supărare mare. Nu va avea neapărat legătură cu persoana pe care o visezi, ci mult mai probabil cu un aspect pe care persoana visată îl deține.

Poate fi în legătură cu o funcție, poate fi în legătură cu o vorbă sau un eveniment la care persoana respectivă face referire sau aduce aminte. De regulă, atunci când visezi că înjuri pe cineva în vis, este un semn că urmează niște necazuri. Dacă persoana respectivă este cunoscută, ori chiar face parte din familia sau cercul tău de prieteni, se poate întâmpla să te întâlnești cu ea și să aveți niște dispute pe o anumită temă.

Dacă lucrurile merg chiar mai departe și lovești persoana în cauză, de exemplu în spate, atunci este posibil să fii forțat să plătești niște datorii, dacă lovești cu un băț poate simboliza râvnirea poziției avute de persoana în cauză. Înseamnă că ești invidios pe poziția cuiva în societate, pe autoritatea sau bunăstarea cuiva.

Mai ales dacă te visezi lovind fața cuiva, este posibil să ai regrete puternice, o să ai remușcări față de cineva. Astfel de vis mai pune accentul și pe comportamentul celui (celei) care visează așa ceva, este chemarea la autocontrol, la introspecție și la regulile elementare de comportament. Subconștientul fiecăruia rabufnește în timpul somnului trimitând mesaje codificate care anunță, ori de câte ori este nevoie, că trebuie să aibă loc un autoreglaj.

bataie

Poate să fie de natură organică, biologică, poate să fie de natură materială și chiar comportamentală, așa cum este cazul în speță. De regulă, în astfel de vis te încredințează sentimente contradictorii, de cele mai multe ori resentimente și ură față de persoanele pe care le lovești sau cărora le vorbești agresiv.

Citește și:  Interpretare vis în care rămâi fără gaz și nu te poți încălzi iarna

Tocmai de aceea se spune că cel care visează astfel de scenarii are mintea plină de gânduri și tendințe contradictorii. Nu este un vis bun, reprezintă mai degrabă agresiunea acumulată și înăbușită în viața reală. Pot fi tensiuni acumulate în familie și ținute în frâu o lungă perioadă de timp, pot exista tensiuni de natură sexuală care la fel, sunt ținute ascunse și nematerializate, și explodează în timpul somnului sub forma unui vis plin de agresivitate și sentimente negative.

Acest tip de vis mai este asociat și cu blestemele. Atunci când ai un asemenea comportament în vis, se spune că blestemi pe cineva în gând. Dacă visezi că lovești pe cineva cu pietre, este un semn de vorbe urâte și pierderi din partea dușmanilor; dacă lovești pe cineva cu picioarele, poate însemna că vei avea remușcări din cauza comportamentului tău față de un inamic; dacă lovești pe cineva cu pumnii, este un semn de răsplată pentru niște fapte pe care le-ai făcut în trecut.

Mai poate să semnifice și niște vești de undeva, însă nesemnificative ca importanță. Ideea generală care se desprinde din acest vis este că nu este voie să îți dai drumul iesirilor nervoase pentru că vei avea chiar tu de suferit de pe urma lor.

Visul în care înjuri și lovești persoane poate fi un semnal al frustrărilor și tensiunilor interioare. Aceste vise pot indica o luptă internă sau o luptă cu aspecte ale propriei personalități. De asemenea, pot reflecta conflictul dintre dorințele proprii și normele sociale sau presiunile externe. Este important să analizezi contextul visului și emoțiile tale din timpul visului. Înțelegerea acestor aspecte te poate ajuta să identifici sursele de stres sau conflict din viața ta de zi cu zi și să găsești modalități de a le aborda în mod constructiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.