Locul de munca potrivit pentru Balanta – Balantele prefera o cariera artistica!

0
416
Locul de munca potrivit pentru balanta Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

V-ati intrebat vreodata care este legatura dintre evenimentele care se petrec la nivel astral si locul de munca? Ei bine, daca sunteti nascut in zodiac Balantei, in randurile care urmeaza vom incerca sa trasam locul de munca potrivit pentru Balanta.

De cele mai multe ori, fie ca avem sau nu incredere in caracteristicile semnului zodiacal care ne guverneaza, avem tendinta sa ne alegem profesiile in functie de preferinte, dar ar fi bine ca acestea sa fie alese si in functie de caracteristicile native. Locul de munca potrivit pentru cei nascuti in zodia Balantei se pare ca este influentat de latura lor foarte creativa si cu adevarat artistica. Balantele sunt inconjurate peste tot de rafinament si eleganta, armonie si echilibru, dar si de diplomatie si spirit justitiar. Pe de alta parte, nativii din zodia Balantei sunt persoane comode, uneori chiar indecise. In consecinta, o Balanta prin excelenta va detesta munca si efortul fizic, si situatiile stresante, in favoarea unui loc de munca ce ii ofera posibilitatea sa se exprime din punct de vedere artistic.

Locul de munca potrivit pentru balanta Sursa: sfatuitoarea.blogspot.com

Pentru a nu depasi bariera de confort, nativii zodiei Balanta au nevoie de un climat confortabil, curat, plin de lumina si caldura si nu in ultimul rand foarte linistit. De cele mai multe ori, profesiile practicate de nativii acestei zodii sunt cele din domeniul juridic/cel al justitiei, cele mai potrivite locuri de munca fiind cele de judecator, procuror, avocat, consilier, negociator, arbitru sau notar.

Pentru ca Balantele sunt persoane caracterizate prin tact, acest lucru le ajuta sa relationeze bine cu publicul, dar si sa exceleze in probleme care tin de diplomatie. De asemenea, pot face fata cu brio in meserii artistice care pun foarte mare accentul pe partea fizica, joburile potrivite fiind cele de echilibrist, dansator, gimnast. Mai mult decat atat, Balantele vor excela in joburi care tin de domeniul artelor, cum ar fi stilist, artist plastic, actor, cantaret, creator de moda, designer de interior.

Citește și:  Cristale norocoase pentru zodia Leu

Persoanele care fac parte din cel de al saptelea semn al zodiacului sunt caracterizate si de sarm si sociabilitate, fiind persoane foarte prietenoase si altruiste. O Balanta are intodeauna nevoie de oameni in jur pentru a se desfasura si pentru a se simti bine. Cu toate acestea, desi nativii au un caracter iubitor si armonios, acestia sunt mereu atent controlati de ratiune.

A mentine echilibrul este vital pentru Balante, aceasta fiind caracteristica generala a unei Balante, nativii fiind firi adaptabile cu mult bun gust si cu talente artistice deosebite.
Un rafinament erotic dus la extrem nu este convenabil pentru acest semn zodiacal de aer al zodiacului deoarece se poate transforma in viciu. De asemenea, ambitia nejustificata, conflictele, orgoliile duse la extrem, lingusirile, desfraul si dorinta de lux si de a avea o viata luxoasa sunt factori care pot deregla echilibrul Balantei.

Asadar, pentru a trage concluziile, cele mai potrivite locuri de munca potrivite pentru nativii zodiei Balanta sunt: contabil, avocat, functionar, librar sau bibliotecar, ceasornicar, tipograf, infirmier, farmacist, medic specializat pe probleme ale sistemului gastric, medic veterinar sau zoolog, pictor, sculptor, arhitect sau grafician.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.